Luk

Bo H. om Priskes jobtilbud: Det var min ide

| 3F Superliga | 19 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Hobro
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 2,15 3,25 3,50
NordicBet 2,30 3,10 3,35
Oddset 2,20 3,30 3,50

Bo Henriksen foreslog selv, at AC Horsens skulle hyre Brian Priske som cheftræner i sommer, siger han til Ritzau.

Brian Priske fortalte tirsdag til Horsens Folkeblad, at han i sommer takkede nej til et cheftrænerjob i AC Horsens, og det var faktisk Bo Henriksens egen ide.

Horsens-manageren har haft travlt med både at være træner og sportschef, og derfor ønskede klubben af aflaste ham.

- Det kan man roligt sige, at jeg kender til, for det var sådan set min idé. Vi har igennem et års tid kigget på, hvordan vi kan optimere vores setup, siger Bo Henriksen til Ritzau.

Claus Steinlein overbeviste dog Priske til at blive, selvom man ifølge Bo Henriksen var 'langt i processen' med den nuværende FC Midtjylland-træner.

I stedet hyrede AC Horsens som bekendt Skive-spilleren Mikkel Jespersen som scout, mens Thomas Kortegaard har sluttet sig til trænerteamet.

Derfor er der ikke lige nu planer om at ændre på setuppet.

- På den korte bane er vi derfor absolut ikke på jagt efter en cheftræner. Vi har fået et flot setup. Jeg elsker at være sportschef, og jeg elsker at være fodboldtræner, og jeg har fået meget tid til at bruge mine kompetencer inden for begge dele med det nye setup, siger Henriksen til Ritzau.

Bo Henriksen har været ansat i AC Horsens siden maj 2014, og han er den næstlængst siddende træner i Superligaen.


Af Sara Margren

19 kommentarer

The'Legend 13:25          
Bold.dk er blevet nationen. Hold nu kæft man.
FCK 4EVER 13:31          
Ved ikke hvem der har forfattet hvad - men det må vel også falde tilbage på PR afdelingen i Horsens... når man så at Horsens Folkeblad var på vej med historien skulle man da have givet dem fuld info og undgået den dårlige vinkling (nok nærmere fortolkning) på artiklen - naturligvis skrevet under formodning om at Horsens Folkeblad har spurgt ACH om info/kommentar.

Priske har da i hvert fald fået nogle uretmæssige hug og blevet sat i et ugunstig lys i kraft af den halve historie til at starte med.
ThePantsParty 13:34          
?????????????????????

Hvordan fanden giver det mening. Bo er en madman.

EDIT: Og stop nu med at tal bold.dk´s bruger ned på det niveau. Man kan for helvede kun forholde sig til det man læser. Det skriger da til himlen at en SÅ vigtig detalje bliver udeladt fra den originale artikel om det.
The'Legend 13:37          
TPP; Der er simpelthen også noget, der hedder at trække vejret og tælle til 10, før man begynder på dit og dat. Slavesnak, generalisering af klubben, vilde skældsord mm. Det er uhørt når det kommer til FCM.
Nicodemus 13:40          
The´Legend:
Bold.dk er blevet nationen. Hold nu kæft man. Må være pinligt at være FCK-fan i den anden tråd nu
Det kommer vel helt an på hvad der er blevet skrevet... men hvorfor kun pinligt at være FCK fan? Du er vel ikke lidt rundforvirret over alle de personer der skrev negativt om Priske? (hint: tjek lige op på, hvor folk har deres tilhørsforhold)
FCK 4EVER 13:40          
"EDIT: Og stop nu med at tal bold.dk´s bruger ned på det niveau. Man kan for helvede kun forholde sig til det man læser. Det skriger da til himlen at en SÅ vigtig detalje bliver udeladt fra den originale artikel om det."

Der er vist ikke behov for at tale Bold´s brugere ned...

Korrekt at man kun kan forholde sig til det man læser - men kildekritik og bevidsthed om sin egen uvidenhed hjælper nu også.

Kan kun gætte - men tror ikke at den 2. del var udeladt af Horsens Folkeblad, de havde nok bare kun opsnappet den ene del af historien (eller mere suspekt vidste de det, men forventede mere trafik ved at frigive artiklen uden den info - hvilket må siges at have virket - alternativt kunne det være at de arbejde på artikel nr. 2 eller havde splittet det op)

Igen syntes jeg at det falder lidt tilbage på ACH, såfremt de har været bevidst om at historien var på vej...
The'Legend 13:46          
Ved et tjek på den anden artikel har du selvfølgelig ret, Nico. Min fejl. Ved ikke hvorfor jeg vil have Tpp til at være FCK fan. Skide silkeborgenser!
Søndag 20. oktober
Lørdag 19. oktober