Luk

Bo H. om VAR-brug: Langt over det man kan gå

| 3F Superliga | 14 kommentarer
Bo H. om VAR-brug: Langt over det man kan gå
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Nordsjælland - AC Horsens
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 1,75 3,75 4,33
NordicBet 1,76 3,70 4,65
Oddset 1,72 3,80 4,60
YouBet 1,69 3,85 5,00

AC Horsens-manager, Bo Henriksen, kalder de seneste begivenheder i Premier League for et skræmmebillede for brugen af VAR.

VAR har taget store overskrifter i dækningen af Premier League over juledagene, og med udsigten til implementeringen af VAR i 3F Superligaen fra næste sæson, er AC Horsens-manager Bo Henriksen bekymret.

Det siger han i et interview med B.T.

- Som Klopp (Liverpool-træner, red.) siger, så gider han stort set ikke juble mere, og så begynder det sjove at gå af det. Der er lavet et system i England, som er så ekstremt. Det er langt, langt ud over det, man kan gå. Det håber jeg ikke, vi får i Danmark. Jeg håber, vi får vores eget, siger han til B.T. og uddyber:

- Jeg er bekymret for kærligheden til spillet og selve glæden. Det er en katastrofe, hvis tilskuerne ikke tør juble. Hvis spillerne heller ikke viser følelser, fordi de ikke ved, om der er mål, og skal vente fem minutter, hvad så? Det ville være skræmmende og forfærdeligt for fodbolden generelt.

Bo Henriksen slår fast, at han stadig går ind for, at dommerne skal have hjælp til at træffe de korrekte beslutninger.

Mandag forholdt Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, sig til Premier League-begivenhederne, og han fortalte, at man i Danmark vil være 100 procent klar til at indføre VAR, før man tager det i brug.

Blandt andet overvejer man, om man skal gøre brug af offside-teknologi med streger eller ej

Køb billetter til Horsens' kommende hjemmekampe her!


Af Jonas Dalgård
Fredag 17. januar
Torsdag 16. januar