Luk

Luk

Bo H. ser god mulighed for ny Dreyer-aftale

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Randers FC
Superligaen Grundspil (15/07)
Cashpoint 1,70 3,75 4,44
Bet25 1,71 3,80 4,50
Oddset 1,70 3,70 4,60
bwin 1,70 3,75 4,60
bet365 1,70 3,80 4,50

FC Midtjylland-træneren Bo Henriksen mener, at klubben har gode muligheder for at lave en ny aftale med Anders Dreyer. Det fortæller han til bold.dk.

- Jeg har en direkte linje til ham 24 timer i døgnet. 

Sådan lød det fra en smilende Bo Henriksen, da bold.dk talte med ham om FC Midtjyllands muligheder for at lave en ny aftale med Anders Dreyer. 

Tidligere har det forlydt, at FCM havde droppet drømmene om at lande en ny aftale med offensivprofilen, men ifølge Bo Henriksen er scenariet et helt andet.

- Alle i den her fodboldklub gør jo alt, hvad de kan for, at vi beholder Anders, sagde han efter torsdagens FCM-træning i Ikast.

- Jeg tror, at vi har en rigtig god mulighed, for vi har i den grad fået skabt en gruppe af mennesker og spillere, som elsker at være her. Og så vidt jeg kan se, er det også blevet markant nemmere at forlænge kontrakter i den her fodboldklub. 

Ifølge Bo Henriksen har FCM formået at skabe en glæde ved at være i klubben, som han håber kan lokke Anders Dreyer til at blive på heden.

- Jeg tror, at det kan være den lille ting på vægtskålen, der kan ændre billedet til, at Anders Dreyer gerne vil spille sig til VM her, sagde han og fortsatte. 

- Han er i hvert fald sikker på at kunne gøre en forskel. Det så vi jo i sidste sæson, hvor jeg tror, at han lavede 26 point for os i forhold til første-assist, anden-assist, mål og så videre.

Anders Dreyer har i skrivende stund kontrakt med FCM frem til slutningen af juni. 

Herefter har han selv mulighed for at vælge, hvad han vil, da FIFA har givet udenlandske spillere i Rusland mulighed for at suspendere sin kontrakt frem til sommeren 2023.

bold.dk talte med Anders Dreyer, umiddelbart efter FIFA havde oplyst om muligheden for at forlænge suspenderingen. Her forklarede den 24-årige offensivspiller, hvad han selv tænker om fremtiden. Det kan du læse mere om her.


Af Kristian Porse

6 kommentarer

Cta 17:24          
Vil sku være noget uambitiøs af Dreyer at blive i Denmark, han er alt for god til superligaen.
JEGerUenig 17:30          
Åhh nej, nu tror jeg rent faktisk på der var gode muligheder, men Bo dine tidligere kommentar om fremtiden er efterhånden blevet til en (jinx fugl der flyver højt) så nu tvivler jeg sku på det sker

Hahaha :(
anygivenday 19:56          
Håber FCK byder FCM op til dans på økonomien- om ikke andet så for at sikre Dreyer så god en aftale dom muligt ;-)
Pantic 21:33          
26 point på 1 assist, 2 assist og mål, og så videre?
Peter Nielsen 22:58          
Ingen tvivl om at Dreyer er en dygtig spiller, men det er ikke en spiller der kan sælges videre. Om et år skal han vel tilbage til Rusland eller hvad der nu ellers kommer til at ske.

Naturligvis skal FCM prøve om de kan hente Dreyer til en rimelig pris, hans kvalitet er så høj og han kender klubben så godt at det godt kan betale sig, men for mig svarer det lidt til at leje en spiller fra en klart bedre klub. Fint nok at give ham spilletid hvis hans niveau er klart over superliganiveau, men det er ikke noget FCM som sådan får noget ud af, andet end den kvalitet spilleren tilfører holdet nu og her, hvilket klubben godt kan vurdere er pengene værd. Personligt er jeg dog ikke meget for lejeaftaler, og denne Dreyer aftale er jeg ærlig talt også lidt lunken over for.
oros 01:19          
26 point på 1 assist, 2 assist og mål, og så videre?
Nej, han er slet ikke god nok til FCK. Lad det blot fare og lad så FCM brænde inde med denne middelmådige spiller.
Mandag 27. juni
Søndag 26. juni