Luk

Bo H: Skal skabe resultater mens vi forbedrer

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Ludogorets
Europa League Gruppe F (16/09)
Oddset 1,67 3,90 5,20
bet365 1,75 3,75 4,50

Bo Henriksen siger, at der vil være en implementeringsperiode i forhold til blandt andre nyindkøbte Juninho, som får debut mod AaB efter få dage i klubben.

FC Midtjylland giver debut til brasilianske Juninho, som kun har været få dage i klubben.

Og ifølge cheftræner Bo Henriksen vil der derfor også kunne forventes at være nogle udsving i starten, men ifølge FCM-træneren skal klubben stadigvæk kunne hente resultater, selvom der er nye elementer, der skal køres ind på holdet.

- I dag spiller jeg med Juninho, som er kommet for en 4-5 dage siden. Han har trænet halvanden gang med holdet, og det er klart, at jeg gerne vil se, hvad han indeholder, fordi så kan jeg måske bruge ham mod Celtic. 

- Så den vej rundt er der en implementeringsperiode, og når man kun har trænet halvanden gang, så vil der være nogle udsving. Og det er jo heller ikke, fordi han er verdensklasse til engelsk, så den vej rundt er der mange ting, vi skal i gang med, men heldigvis er der så mange dygtige spillere, at vi skal kunne skabe resultater, samtidig med at vi gør det bedre, siger Bo Henriksen til TV3 Sport inden kampen.

Kampen mellem AaB og FC Midtjylland starter klokken 18.


Af Krister Olsen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september