LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Bo H: Skytte er et af landets største talenter

| Superligaen | 15 kommentarer
Bo H: Skytte er et af landets største talenter
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
AC Horsens lejer i næste sæson Sammy Skytte i FC Midtjylland, og Bo Henriksen glæder sig til at indfri midtbanespilleren potentiale.

FC Midtjylland har købt Sammy Skytte i Silkeborg, og i den kommende sæson skal midtbanespilleren tørne ud for AC Horsens på en lejeaftale.

AC Horsens-manager Bo Henriksen ser frem til at få glæde af Skytte i næste sæson.

- Sammy Skytte er et af de største talenter i Danmark, og han er en spiller, vi har fulgt gennem længere tid og spillet mod i de seneste tre sæsoner, siger Henriksen til klubbens hjemmeside.

- Han har nogle fuldstændig vanvittige kompetencer og en meget spændende pakke, som kan blive endnu mere komplet, og vi glæder os til at indfri hans potentiale sammen med ham. Vi er stolte over, at han skal spille for os, og i mine øjne er han en spiller, der kan gøre en forskel fra dag ét.

Sammy Skytte har skrevet en femårig kontrakt med FC Midtjylland.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

15 kommentarer

JanTheMan 09:15          
Tak igen! Tak til FCM og Horsens!
uv582xyd 09:17          
Det er da noget af en rokade BH har gang i.
4 profiler op gennem banen solgt inden ny sæson
Synes det virker lidt vildt
Nu troede jeg lige på lidt stabilitet i spillertruppen et år mere.
AC behøver ikke være talentfabrik hvert år
LukeDanDuke 09:23          
Han skal da til at vise noget så.

Det er ikke fordi jeg vil tale ham ned, fordi da han startede med at spille for Silkeborg var han jo også meget ung. Det kan man jo godt glemme.

Men syntes sku ikke han har vist meget... Men igen, derfor kan man jo godt være et stort talent.
biglas43 09:34          
De sælger og sælger, og så lejer de en middelmådig spiller i stedet, spørgsmålet er om man gider blive ved at komme på stadion.
Sådan set 09:38          
Er sikker på, at Skytte nok skal gøre det godt i Horsens. Det er han nødt til, hvis han vil tage næste trin op til FCM, og Bo har jo ry for at være en eminent motivator.

Jeg er mere bekymret for, hvem vi mister. Er Okosun på vej væk? (OK. Det er han så åbenbart. Suk!) Det er næppe Thorsen eller Bjarke J. i denne omgang (selv om jeg godt nok også ville være ked af at miste dem)

Og Mathias Nielsen i centerforsvaret er måske ikke den bedste løsning. Han er en dygtig spiller og en fantastisk fighter. Men jeg opfatter ham ikke som lige så snu og forudseende som Ludwig. (ØV! at vi mistede ham)
Mr-AB 09:39          
Mon ikke han blomstrer under Bo H frem for Peter S ?
Foggy 09:44          
Folk har travlt med at tale Skytte ned. Måske det bare hænger sammen med, at Silkeborg havde en forfærdelig sæson, hvor ganske få spillere viste noget...

Jeg synes, han tidligere har vist, at han sagtens kan spille bold, og det er næppe tilfældigt, at FCM betaler 3,7 mio. kr. for ham, og Bo Henriksen udtaler dette.
Onsdag 23. januar