Luk

Bo H. trods sejr: Det var ikke kun prangende

| International | 18 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Randers FC
Superligaen Grundspil (26/09)
Bet25 1,61 4,10 5,40
Oddset 1,58 4,10 5,80
bet365 1,55 4,00 6,00

Bo Henriksen indrømmer, at FC Midtjyllands spil mod Celtic ikke var lige flot hele kampen igennem, men at de var det bedste hold i de sidste 30 minutter og i den forlængede spilletid.

Onsdag aften sikrede sig FC Midtjylland adgang til gruppespillet i Europa League, da man skød Celtic ud af kvalifikationen til Champions League, hvor der nu blot venter to runder inden det forjættede land.

Avancementet er en stor og vigtig sejr for Bo Henriksens nye projekt i FCM, og han er klar over, at det var lige, hvad truppen manglede.

- Jeg har sagt, at når man gør noget, som vi gør i dag, man holder sammen som hold, fordi det er ikke prangende alt, hvad vi render rundt og laver, men der bliver arbejdet stenhårdt og sætte ting sammen i de sidste 30 minutter og i den forlængede, hvor vi var det bedste hold.

- Det er bare en fed oplevelse, der kan drive værket. Vi har alle sammen brug for det her, for at kunne tro på en projekt og nye folk, så skal vi have de her oplevelser, der er helt afgørende for, hvor vi kan rykke projekterne og truppen hen, forklarer Henriksen til TV3 Plus efter kampen.

I 3. kvalifikationsrunde til Champions League venter PSV nu på Henriksen og co.


Af Theis Fischer Brandt
Fredag 24. september