Luk

Bo H: Ung målscorer har tryglet om spilletid

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (24/10)
Bet25 1,36 5,00 8,80
Oddset 1,35 4,90 9,80
bet365 1,33 5,00 10,00

Victor Lind scorede sit første mål i FC Midtjylland-trøjen i fredags, og han har da også banket på længe, udtaler Bo Henriksen kækt.

Fredag fortsatte FC Midtjylland deres gode sæsonstart på udebane mod SønderjyskE med en 2-0-sejr, selvom de spillede i undertal i 60 minutter.

Midtjyderne blev her hjulpet godt på vej af den unge, energiske teenager Victor Lind, der har fået fint med spilletid i sæsonstarten og nu også kan kalde sig målscorer.

Og hvilket mål det var af den unge angriber, som efter 88 minutter krøllede bolden op i det lange hjørne fra lang afstand uden chance for Lawrence Thomas i SønderjyskE-målet til slutresultatet 2-0.

Bo Henriksen var da også fuld af rosende ord overfor teenageren, der angiveligt havde presset på for at få spilletid mod holdet fra sin hjemstavn.

- Han har jo tryglet hele trænerstaben de sidste fire-fem dage om at få lov til at komme ind og være med omkring det, fordi han kommer hernede fra. Så derfor skulle han selvfølgelig ind og vise det, udtaler Henriksen og tilføjer om Linds mål.

- Når man tror så meget på sig selv og har så meget power og energi, som han har, så sker der de her fuldstændig magiske øjeblikke engang imellem, og så sparker han den op i hjørnet. Det er virkelig smukt, og det er jo en fed historie og i den grad fortjent.

Henriksen udtaler videre, at Lind er en hårdtarbejdende og ydmyg knægt, som generelt har et par gode afslutningsfødder.

- Han sparker fremragende både med højre og venstre. Han har jo vist længe, at hans afslutningsfod er super, og hans færdigheder afslutningsmæssigt er i top.

I spil til startplads

Spørgsmålet er så, om Lind har vist nok til at komme i betragtning til FC Midtjyllands næste opgave mod Silkeborg, nu hvor Junior Brumado har karantæne.

- Alt er jo i spil. Jeg synes jo, at han gør det rigtig fint og har fået mange indhop allerede nu. Det lå ikke i kortene for to en halv måneder siden, men han har i den grad taget nogle step, og så har han vist og givet os nogle oplevelser af, at vi kan stole på ham.

Henriksen lover dog ikke den unge angriber noget, men glæder sig til efterhånden at have en lidt større trup at arbejde med generelt.

- Selvfølgelig kan han (Lind, red.) da være i spil ligesom nogle andre, men der kommer heldigvis også mange tilbage efterhånden, og vi kommer til at have et større squad.

Om Lind eller en anden starter inde som nier næste gang, eller FC Midtjylland henter en angriber på transfermarkedet, som der har været en del snak om, vil vise sig på fredag, når Silkeborg gæster MCH Arena.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Torsdag 21. oktober