Luk

Bo H. var imponeret: Vores bedste præstation

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

AaB - FC Midtjylland 0-1
Superligaen Grundspil
28' 0-1 Junior Brumado

FC Midtjylland-cheftræner Bo Henriksen var meget imponeret af sit mandskab, som spillede en klog taktisk kamp mod AaB, og det var midtjydernes bedste præstation i denne sæson.

FC Midtjylland sikrede sig lørdag sin første sejr i denne sæson, da de var et smut i Aalborg og slog AaB med 1-0.

Her var midtjyderne i flere perioder dominerende, hvor de gav AaB-spillerne en hård dag på kontoret, og det imponerede cheftræner Bo Henriksen, som kaldte det den bedste præstation hidtil i denne sæson.

- Det var solidt, det var klogt. Det var godt arbejdet af drengene, at de udfører de ting, som vi har snakket om og trænet på. 

- Jeg glæder mig til at se, hvad det kan blive til, da vi kan blive så meget bedre fra OB-kampen til Celtic, og tager vi så den her kamp, er det klart vores bedste og mest solide præstation. 

- Vi skal jo lukke denne fodboldkamp i første halvleg. Men vigtigst af alt er, at spillerne får en oplevelse af, at det, som de render rundt og laver, virker. At den gameplan, som vi har fra starten af, holder. 

- Vi lukker vel AaB nede på nul chancer, så taktisk er det velgennemført og klogt lavet af alle spillere, og det er jeg meget imponeret af, udtaler Bo Henriksen efter sejren over AaB.

FC Midtjylland kan nu have sit fokus på det kommende opgør mod Celtic i kvalifikationen til Champions League, som bliver sparket i gang onsdag aften.


Af Raymund Nelausen

8 kommentarer

siposip 08:47          
Må bare tage hatten af for FCM vi var chanceløse og tvunget til at spille meget primitivt. Det var hårdt at se på at vi løb rundt som hovedløse høns...Der skal komme en decideret plan b når et hold tager midtbanen fra os på den måde, håber at Ementa måske kan blive det med sin højde og drøjde.
RVP 09:54          
Problemet i går for AaB lå meget længere tilbage i banen end hvad end høj ungdomsangriber kan gøre noget ved. Den centrale midt var overmandet og ideforladt, mens fløjene hverken kunne slå indlæg eller sætte en mand. FCM var langt bedre og klogere, hvilket ikke er så mærkeligt når man ser på tidligere resultater de seneste år, samt på deres spillerbudget.
Toon Toon! 10:33          
Overraskende at FCM kunne være så stærke så tidligt på sæsonen og lige efter en Celtic-kamp.
bruger 147087 10:59          
Så skal der sgu ikke så meget til for at imponere dig Bo :D
goooooool 11:24          
Jeg ved ikke hvor meget FCMs dominans skyldtes de selv var stærke eller om det var Aab som var svage. Måske en kombination, men Aab virkede uinspirerede og virkede til at mangle en plan B.
Fcm<4ever 11:29          
Så skal der sgu ikke så meget til for at imponere dig Bo :D
Du skuffer aldrig, ej heller I denne tråd.

Lidt som når du taler Cajuste ned, sjovt alle omkring det svenske landshold ser ham som fremtidens styrmand på den svenske midtbane, udover det har UEFA Cajuste med på listen med fremtidens talenter, men du ved naturligvis bedre.
Corner11 12:00          
Men helt ærlig, ikke for og mudderkaste, men er 1-0 nok til og imponere Bo? Argh, come on. Det er ikke Horsens han træner. Jeg ved godt at artiklen fortæller om en solid taktisk affære fra Fcm, men er det ikke også forventet af et top 3 hold? Jeg bare spørger...
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september