Luk

Bo H: Vi skal ikke bekymre os om økonomi nu

| 3F Superliga | 9 kommentarer

AC Horsens-manager Bo Henriksen slår over for Horsens Folkeblad fast, at man ikke skal bekymre sig om økonomi lige nu.

Den øjeblikkelige suspendering af dansk fodbold betyder, at klubberne ikke får indtægter fra blandt andet entré og salg fra boder i forbindelse med Superliga-kampene.

Derudover har rettighedshaver Nordic Entertainment Group meldt ud, at man ikke betaler flere penge, så længe kampe er udsat.

Derudover skal man finde ud af, hvordan den resterende del af sæsonen skal afvikles, men alt det bruger AC Horsens-manager Bo Henriksen ikke særlig mange kræfter på i øjeblikket.

- Om nogle hold rykker op eller ned, eller hvor mange kampe, vi eventuelt får spillet, er ligegyldigt i den nuværende situation. Det er ikke relevant at kloge sig på den slags. Lige nu skal vi bekymre os om de syge og passe på vores ældre og svage.

- Vi står foran den største udfordring i professionel idræt i nyere tid, men vi skal ikke bekymre os økonomi. Der er ingen, der dør af sult, siger Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

Han gentager flere gange i interviewet med Horsens Folkeblad, at folkesundheden klart overskygger alt andet, som det ser ud lige nu.

Køb billetter til Horsens' kommende hjemmekampe her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

Micah84 20:53          
Sådan Bo... Det sådan det skal lyde... Imodsætning til Ståle, som var ude og tude med det samme, over FCK skulle spille uden tilskuer i Europa league... Total mangel på forståelse for andre mennesker end sig selv...
Er så stolt over Bo er vores træner :-)
Hvepsebørge med rå løg 21:03          
Som vi sagde på Tingbjerg i sin tid: Bosse H. har altid ret.
Chamil19 21:17          
Virkelig en flot og sober udtalelse, kunne være der var nogle klubber som skulle tage lidt ved lære af den kære Bo (Hobro, EFB...) og se lidt udover deres egen næsetip, samt forstå at det her altså er super alvorligt.

Man kan ikke andet end at have respekt for sådan en udmelding, vi går imod en krisetid og alle de her sportslige derouter er såvidt ligegyldige, det bedste ville være at kunne få bugt med den virus og det gør man altså ikke ved at spille fodbold i maj og arangere 87 kampe + 78 kampe (165 kampe!) i 1. division på 1.5 til 2 måneder, når den topper i slutningen af april, det vil regeringen ALDRIG give lov til og da SLET IKKE i maj.

Iøvrigt 1. division spiller jo helt til 1. juni også, hvordan vil man flytte de kampe (der er iøvrigt en runde mere end i superligaen, nemlig 13)? Virker som en ting både Discovery og Divisionsforeningen har glemt, for hvis man vil afvikle turneringen igen kan man jo ikke bare sige "vi fryser første division og lader superligaklubberne spille", det kan ikke lade sig gøre. De skal afvikles på SAMME tid og når man tænker på at kampprogrammet allerede er tætpakket så bliver det da fuldstændig umuligt at få lov til at spille så mange 1. divisions og superligakampe allerede i maj.

Jeg tør personligt godt sige at sæsonen er slut, sportsmedierne har personligt valgt den strategi sammmen med Claus Thomsen at man først vil melde katastrofen ud når det er 100 procent officielt. Det er også fair nok og selvfølgelig skal det være sådan, men det bliver alligevel vagt og høre på propagandaen.
camara 21:40          
@Micah84

Stop dig selv din klaphat.

De to ting har da intet med hinanden at gøre.

Bo H snakker om økonomi, Ståle snakkede om at det var underligt at det ene hold måtte have et fuldt stadion i ryggen, mens det andet ikke måtte.

Og han har da om nogen været fortaler for, at turneringerne skulle stoppes.

Så stik du bare dit Ståle/FCK had op et vist sted.
Micah84 22:04          
@Camara
Det er utopi og tro Ståle ikke tale udfra et økonomisk aspekt også ;-)

Had til FCK, har jeg på ingen måde. Hellere ej til Ståle generelt. Men når man sætte egen situation foran helheden, så har jeg et problem med hvem end det er... Havde det været Bo H, som havde sagt sådan som Ståle gjorde, havde jeg reageret ligesådan.

Ps, trist du har behov for at bruge nedladende ord om mig. Man burde jo nok kunne holde en sorber tone, selvom man ikke er enig... :-)
Peter0811 22:23          
Chamil19 : tie nu stille ...
camara 22:23          
Jamen jeg forstår ikke hvad du mener så, er det ikke uretfærdigt at det ene hold må have fans på deres hjemmebane og det andet ikke må.

Og jeg gentager det har jo INTET med økonomi at gøre.

Og jeg gentager også gerne, Ståle har skældt UEFA og andre ud, fordi de lod turneringerne fortsætte, det er da om noget at bekymre sig om andre mennesker.

Men det er nok kun os FCK fans der har forstået det, da fans af andre hold, har umådeligt svært ved at forstå hvad han siger, vi har åbenbart et meget bedre sprogøre end andre.
Fredag 3. april