Luk

Bo H: Vil give ACH gode forudsætninger

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Bo Henriksen fortæller, at han melder ud om sit stop i AC Horsens allerede nu, fordi han vil give klubben gode forudsætninger for at sætte sin ledelse sammen.

AC Horsens har tirsdag meddelt, at Bo Henriksen stopper i klubben, når hans kontrakt udløber i 2021.

Men hvorfor melde ud, at AC Horsens i den kommende sæson har en træner, der ikke er der efter sæsonen? 

Det forklarer Bo Henriksen i en pressemeddelelse.

- Jeg har haft et forbilledligt samarbejde med alle i og omkring AC Horsens, der er så mange dygtige og innovative mennesker i den her fodboldklub, og jeg er stolt over at have været med til at skabe et super sundt fundament for fremtiden, såvel økonomisk som sportsligt. 

- Grunden til at jeg melder det ud nu er for at give AC Horsens de bedste forudsætninger for at sammensætte klubbens nye sportslige ledelse, siger Bo Henriksen.

Han fortæller, at hans tid i AC Horsens har været fantastisk.

- Jeg kom til klubben i sommeren 2014, da AC Horsens havde store økonomiske udfordringer, og egenkapitalen var mere eller mindre væk. Så der lå en masse udfordringer og en ny økonomisk virkelighed, hvor vi skulle tilpasse den sportslige sektor ud fra nogle strenge økonomiske rammer.

- Det har været en fantastisk oplevelse at være med til at genskabe en kultur og en ydmyghed omkring AC Horsens, som i den grad har medvirket til de sportslige resultater, vi har opnået.

- Der har været mange store øjeblikke lige fra oprykningen til Superligaen til at skabe historie ved for første gang i klubben historie at være i den bedste danske fodboldrække 5 år i træk.

Bo Henriksen var i sin tidligere klub, Brønshøj, i godt syv og et halvt år.

 

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

Antikeglen 09:35          
Hvorfor skal det offentliggøres et år før tid, kunne man ikke holde det internt indtil videre, så kunne klubben vel også finde en træner alligevel i god tid
Jensen99 09:52          
Antikeglen: Enig - tror umiddelbart det kan skade mere end det gavner. Også svært at hente spillere ind når træneren stopper året efter og en ny træner ønsker andre typer.
Måske kan der ske et trænerskifte hurtigere end forventet. Mon ikke Retov er klar.
Steen A 11:19          
Helt enig i at timingen er underlig. Man må næsten forvente at en afløser kommer ind snarligt. Bo har vel også tidligere udtrykt ønske om at blive aflastet, så man kan vel sagtens forestille sig, at en ny træner overtager hurtigst muligt. Men man skal vel nærmest ansætte to mand i stedet for Bo? Altså også en sportschef. Men det er der nok dårligt råd til i disse tider.

Det kan blive en svær sæson der venter for ACH.
bruger 150809 12:26          
Få Bo ud af vagten nu , ellers går det galt .
Synes at de skal have en manager igen , det med sportschef er en saga blot.
makhitta 18:29          
Tror i hvertfald at Bo den kommende sæson får ualmindeligt svært ved at råbe sine spillere til at overpræstere.. Tror at Horsens kommer til at rode i bunden af ligaen og højst sandsynligt rykker de også ned.. Så hvis ikke Bo har fundet ny arbejdsgiver inden da, så får han nok svært ved at tiltræne sig kontrakt påmen højere hylde..
Den Gule Kæmpe 21:51          
Hmmm - Tak for alt træner Bo, du har gjort det godt.

Sportschef Bo - du har ikke umiddelbart gjort dit arbejde godt nok, tænk sig at lade det måske største salgsemne bare forsvinde ud af døren, uden nogen form for indtægt til klubben.

Sportschef Bo, din fornemste opgave LIGE nu er at få hentet en ny kompetent træner ind og så få solgt træner Bo.

Måske det falder tilbage på direktøren og derefter bestyrelsen, så må de jo også ud af døren. Tror dog ikke der er mange penge i disse transfers.
Onsdag 5. august
Tirsdag 4. august