Luk

Bo Henriksen: Flip-a-coin at Sisto røg ud

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Randers FC - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 3,35 3,40 2,14
Oddset 3,35 3,30 2,15
bet365 3,40 3,40 2,10

Pione Sisto blev taget ud i kølvandet på Evanders røde kort. Det kunne lige så vel have været Gustav Isaksen eller Junior Brumado, siger Bo Henriksen.

FC Midtjylland blev tvunget til at skifte ud efter godt en halv time af kampen mod FC København, da Evander så rødt kort.

Det var Pione Sisto, der blev ofret, så midtbanespilleren Charles kunne komme ind og bidrage med mere fysik i defensiven, men at det lige var Sisto, som måtte ud på sidelinjen, det var tilfældigt.

I hvert fald hvis man spørger cheftræner Bo Henriksen om hans tanker bag udskiftningen efter det røde kort.

- Vi har prøvet det før, og vi prøvede det nede i SønderjyskE, hvor vi kom i undertal ret tidligt. Vi ved, hvad vi kan i forhold til vores defensive styrker. Der var det vigtigt, at de spillede rundt om os i stedet for mellem os og bag os, og derfor spillede vi principielt en 3-4-2 eller en 5-2-2, hvis man vil det. Det så måske nok mere sådan ud.

- Det var vigtigt, fordi vi har tre stoppere, som er gode på låget og en målmand, der er to meter høj, så de kunne slå indlæg fra nu af og til juleaften uden rigtig at blive voldsomt farlige, selv om de smed Wilczek og alt muligt andet ind, siger han og tilføjer:

- Så det var gameplanen, da vi skiftede ind, men vi var lidt usikre på, hvem der skulle ud af Pione, Junior og Isaksen.

- Det var lidt som et flip-a-coin, for det var tilfældigt. De er dygtige alle tre, og de har alle tre deres forcer og styrker. Så det diskuterede vi, men overall var det klogt, hvad drengene udførte derinde.

Det er aldrig sjovt at blive taget ud tidligt i en kamp, men ifølge FCM-anfører Erik Sviatchenko, så tog Sisto udskiftningen flot.

- Pione løber jo rigtig meget, men vi havde brug for, at der skulle fyldes lidt mere. Han er i en opadgående kurve for tiden, og i sidste kamp havde han masser af højintense løb, så på den måde var det måske fint at få Pione ud og noget andet ind.

- Sådan er det nogle gange, hvor der er nogle ofringer, og Pione tog det i stiv arm og er pisse glad for sejren, lyder det fra Sviatchenko.

FCM er nu nummer et i Superligaen med et point ned til FCK.


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

Tipzy 13:19          
"Det var vigtigt, fordi vi har tre stoppere, som er gode på låget og en målmand, der er to meter høj, så de kunne slå indlæg fra nu af og til juleaften uden rigtig at blive voldsomt farlige, selv om de smed Wilczek og alt muligt andet ind"

- Jeg begynder godt at kunne lide Bo med hans kommentarer med lidt kant.
Znake 13:37          
Var det nu også så tilfældigt? Hvis de tog Brumado ud, ville der ingen fysisk være i angrebet, så det var ikke rigtigt en mulighed, især når man kunne tænke at nogle af de få mulighed de måske ville få, kunne blive på dødbolde, og så står valget mellem Isaksen og Sisto, og der har Isaksen haft mere tur i den på det seneste - så jeg synes det var helt naturligt at blev Sisto, og ville have undret mig over andet.

Det lyder mere som HR arbejde, for at undgå at Sisto bliver knotten.
Bastian1 14:13          
Håber sgu ikke det var et coin-flip!

Sisto er virkelig ringe og var allerede i de første 20 min vores klart dårligste mand. Han løber og kæmper - men med bolden skaber han intet og smider virkelig mange gange den til modstanderen. Sisto er vel den der ryger på bænken hvis Marrony kan bare list af det vi alle håber på.

Sisto var det eneste valg at tage ud og fuldstændig korrekt. Håber kun dette er sagt for at holde modet oppe på en Sisto som er så langt fra tidligere styrke.
NAsMaR 14:28          
Jeg synes Sisto havde nogle gode løb og hans presspil er altså bedre end Isaksen.

Det er rigtig at han tabte nogle dumme bolde. Men han er altså stadig en profil på holdet og har noget topkvalitet de andre ikke kommer i nærheden af (Vi ser det bare for sjældent).

Men jeg kan godt se hvad Bo mener, jeg tror ikke der skulle have været så meget til for at det var Isaksen der røg ud.
Juventino45 14:36          
God beslutning. En kvalitetsspiller leverer på et højere niveau langt mere konstant end Sisto. Det er for langt mellem de rigtigt gode præstationer.
themanager 17:43          
Brumado som opspilsstation og hovedstødstrussel. Isaksen med kontraløb og udfordringer med bold direkte mod modstanderens mål. Sisto som boldfordeler. Det var næppe en tilfældighed.
Mandag 25. oktober