Luk

Bo Henriksen: Godt det er overstået - 50-50 nu

| Champions League | 8 kommentarer

Infoboks

AaB - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (24/07)
Oddset 2,75 3,50 2,50
bet365 2,75 3,40 2,50

Bo Henriksen glæder sig over, at FCM har overstået udekampen mod Celtic med et fornuftigt resultat. Nu bliver det 50-50, siger han.

FC Midtjylland spillede tirsdag aften 1-1 på Celtic Park i det første af to opgør i Champions League-kvalifikationen.

Det ligner et fornuftigt udgangspunkt forud for returkampen, men for et år siden havde det været endnu bedre, da reglen om udebanemål stadig gjaldt på det tidspunkt.

Reglen er til denne sæson blevet fjernet, men cheftræner Bo Henriksen ser det stadig som meget lige, når han kigger frem til returkampen i Herning om en uge.

- Nu bliver det 50-50. Der er et af holdene, der skal vinde en fodboldkamp, og der er jo ikke noget, der hedder udebanemål mere. Så havde det været en bedre situation for os, men når det er sagt, skal et af holdene vinde, om det så bliver på straffe eller alt muligt andet. 

- Det er meget 50-50, og det er vi egentlig rigtig godt tilfreds med at have overstået den her kamp og skal hjem på MCH og vinde en fodboldkamp for at komme i et europæisk gruppespil. Det giver os i hvert fald nogle gode forudsætninger.

- Det bliver fedt og sjovt, og der bliver intensitet, power og alt muligt andet, og det glæder vi os til, siger Bo Henriksen.

FCM-træneren fortæller, at nyindkøbene Charles og Juninho er i spil til returen.

- Ja, det håber jeg da. Det arbejder vi på, og de træner hjemme i Danmark i øjeblikket. Det var ikke muligt at få dem med her, men vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan, for at gøre dem klar til returopgøret. 

- De skal lige 'settle in' og finde ud af, hvordan vi spiller og gør det, men de er da i hvert fald i spil, siger Bo Henriksen.


Af Martin Schmidt
Fredag 23. juli