Luk

Bo Henriksen: Kæmpesucces at gå videre

| Europa League | 13 kommentarer

Infoboks

Ludogorets - FC Midtjylland
Europa League Gruppe F (09/12)
Oddset 5,20 3,90 1,67
bet365 5,00 4,00 1,65

Det vil være en kæmpesucces, hvis FC Midtjylland går videre fra Europa Leagues Gruppe F og spiller knockout-kampe til februar. Det siger cheftræner Bo Henriksen.

FC Midtjylland har leverede resultater nok, til at Ulvene fortsat lever i Europa Leagues Gruppe F.

Med to uafgjorte, ét nederlag og en vigtig sejr i den seneste runde ude mod Røde Stjerne har Midtjylland skrabet fem point sammen, hvilket er to point fra andenpladsen, der giver videre avancement.

En videre kvalifikation fra gruppespillet er altså inde for rækkevidde, og cheftræner Bo Henriksen kalder, ifølge FCM's hjemmeside, et eventuelt avancement i Europa League for en drøm, da han møder pressen onsdag.

- Der er ingen tvivl om, at vores succeskriterie, og det vil være en kæmpesucces, er at skulle spille Europa League på den anden side af nytår også. 

- Det er vores drøm og håb, og det er det, vi spiller for. Det er det, vi har fokus på nu, og så må vi evaluere bagefter, om vores resultater har været godkendte

Cheftræneren har også en klar plan for, hvordan midtjyderne får de tre point mod Braga torsdag aften.

- Det vigtigste for os er, at vi skal gå højt på dem og stresser dem med vores pres. Vi vil gerne gøre det til en åben kamp til at starte med, og så kan det godt være, at vi lukker det lidt ned igen. Det kan også være, vi skal åbne kampen op igen. Det kommer lidt an på resultatet, lyder forventningen fra Bo Henriksen, som afslutter:

- Det er altafgørende for os, at vi præsterer godt i morgen, og det har vi stor tiltro til kan lade sig gøre.

Om FC Midtjylland kan tage sejren mod Gruppe F's førehold Braga, det kan man se, når de to klubber tørner sammen i Herning torsdag aften klokken 18:45. 


Af Tobias Bladt Haarder

13 kommentarer

JEGerUenig 00:16          
"Det skal være en åben kamp også kan det godt være vi lukker det ned igen, også sener åbner op atter en gang" set over de sidste 2 kampe bekymre den sætning mig sku lidt.

Men så længe det ikke er en gentagelse af Brøndby og AGF hvor man spiller klart bedste de første 20 min også dør gameplan fuldstændig derefter, man kommer bagud og kunne ikke finde ud af åbne spillet op igen. Som ønsket.
Augenthaler taler for sig selv 05:37          
Med al respekt har FCM bragt sig i en svær situation. At skulle besejre Braga, der er gruppens klart bedste hold, for at holde chancen om avancement i live, er hård kost. Der har været et par dumme uafgjorte kampe, særligt hjemmekampen mod Ludogorets var en bitter pille; mens kampen hjemme mod Røde Stjerne var mere 50/50.
schmede 07:40          
Og en kæmpe fiasko ikke at gøre det
TitanUp 08:03          
er de ikke videre i conference league med en 3 plads i gruppen ??
FCM.for.evigt 08:18          
Vi skal nok komme videre, om ikke andet så til den knapt så prestigefyldte Conference League.

Men vi vil gerne videre i EL, og i forhold til det , har vi sat os i en position, hvor vi skal besejre Braga hjemme førend det er realistisk.
Altobold 08:34          
En sejr til FCM over Braga og en uafgjort (lettere usandsynligt dog) i den anden gruppekamp ville være noget nært optimalt!
Så er FCM og Røde Stjerne a point og FCM vil være bedre indbyrdes...
Derefter skal FCM "bare" opnå samme pointtal som RS i den sidste kamp, hvor FCM skal til Ludogorets og Røde Stjerne skal en tur til Braga
Defensive Tunger 09:21          
Og en kæmpe fiasko ikke at gøre det
Mega usædvanlig gigantisk fiasko! ahhh, kom nu lige.
Kommer selvfølgelig an på hvordan det går i de sidste to kampe. Skulle det ende med X og sejr og man så bliver nummer 3, så er det da bestemt godkendt. 4 point mod Ludo og Røde og et X mod de formådede bedste, så kan man ikke forlange meget mere. Dødærgerligt man ikke vandt den første kamp mod Ludo, men sådan er det også nogle gange.
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december