Luk

Bo Henriksen: Vi skal genfinde vores udtryk

| Europa League | 2 kommentarer

Infoboks

Ludogorets - FC Midtjylland
Europa League Gruppe F (09/12)
Oddset 5,20 3,90 1,67
bet365 4,75 4,00 1,66

FC Midtjylland skal finde tilbage til deres udtryk og kompakthed i aftenens kamp mod Braga. Det siger cheftræner Bo Henriksen

FC Midtjylland tager i aften imod portugisiske Braga i en kamp, der kan betyde liv eller død for FC Midtjylland i Europa League. Midtjyderne ligger på tredjepladsen med fem point i gruppespillet med blot to kampe tilbage.

Cheftræner Bo Henriksen glæder sig til aftenens kamp, og mener, at holdet skal finde tilbage til de gamle dyder.

- Det vigtigste er at få vores udtryk tilbage og få de helt basale ting tilbage. Vi skal pumpe vores forsvar op og presse som en enhed, siger Bo Henriksen til FC Midtjyllands hjemmeside.

Bo Henriksen mener, at Braga skal straffes på deres høje forsvarslinje.

- Først og fremmest skal vi finde tilbage til vores udtryk og vores kompakthed. Vi skal genfinde vores forsvarsspil og pres, og så skal vi have rigtig mange dybe løb. Når de står lavt, står de minimum på 16 meteren, hvilket betyder vi kan komme bagved dem, og forhåbentlig skabe en masse chancer.

- Der er rigtig mange ting, der er vigtige, men vigtigst af alt glæder vi os til at komme ud og spille fodbold. Vi har noget at revanchere, og det glæder vi os helt vildt til, siger Bo Henriksen.

Om FC Midtjylland kan tage sejren mod Gruppe F's tophold fra Braga, kan ses i aften kl.18.45.


Af Jeppe Brøgger Nielsen
Tirsdag 7. december