Luk

Luk

Bo i finale: Ti gange større end Herfølge-guld

| Sydbank Pokalen | 50 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Randers FC
Superligaen Grundspil (15/07)
Cashpoint 1,70 3,70 4,51
Bet25 1,71 3,80 4,50
Oddset 1,70 3,70 4,60
bwin 1,70 3,75 4,60
bet365 1,70 3,80 4,50

Bo Henriksen ser frem til torsdagens finale og siger, at pokaltitlen personligt vil være ti gange større end at vinde guld med Herfølge for 22 år siden.

- Det vil være fuldstændig magisk.

FCM-træner Bo Henriksen fandt velkendte gloser frem, da han på onsdagens pressemøde forud for pokalfinalen blev spurgt, hvad det personligt vil betyde at vinde titlen.

- Det vil være det største. Det er det, det handler om. Alt i livet handler om oplevelser, og hvis man kan få den her magi og stå med et trofæ og at have kæmpet for noget i så mange år i virkeligheden, vil det være fuldstændig magisk, siger Bo Henriksen.

Han var i år 2000 en del af Herfølges sensationelle mesterskab, og han husker svagt, hvordan det var at vinde en titel.

- Vi var jo meget beduggede i hvert fald bagefter, siger Bo Henriksen med et smil og fortsætter:

- Ej, jeg var jo ikke så meget med, for jeg spillede kun de der 10-11 kampe i den sæson, så man føler ikke helt, at man var med på samme måde, som man ville gøre, når man har haft en lidt større del i det den her gang, hvis vi skulle gå hen at vinde.

- Det fedeste i hele verden er jo at vinde. Man husker jo tilbage på det som stadigvæk det største, og det siger sig selv, at når man har vundet noget, og specielt også det danske mesterskab på den måde, vi gjorde med Herfølge, var måske også lidt vanvittig.

- Men det her vil for mig være ti gange større. Det vil være noget, man har arbejdet så intenst på i så mange år. Det har jo hele tiden været min drøm, fra jeg startede til at være træner i bunden af 2. division at så stå her 15 år senere.

- Jeg føler mig jo markant mere en del af den her sæson, end jeg gjorde i Herfølge-sæsonen, fordi jeg kun spillede ti kampe. Det siger jo sig selv. Man må også erkende, at der er nok brugt lidt mere energi, selvom det lyder vanvittigt, og blevet arbejdet lidt hårdere for det her, end der måske gjorde for 22 år siden, siger Bo Henriksen.

FC Midtjylland og OB krydser klinger i pokalfinalen på Brøndby Stadion torsdag klokken 15.


Af Martin Schmidt

50 kommentarer

Arnemanden 17:14          
Og alligevel kan fcm ikke sælge de billetter de har fået tildelt selvom OB har udsolgt. Så pinligt - kalder folk fra Herning stadig fcm for en storklub??
Rossonero3 17:22          
Det jo ikke det han taler om. Bo taler om at det er den største kamp for ham.
fussballfussball 17:24          
Men alligevel har Arbemanden en god pointe
JEGerUenig 17:26          
@Arnemanden Jamen det helt skandaløst!!! At en nyere klub i en by med 50 tusind indbyggere, ikke kan sælge ligeså godt som en traditions klub i en by med over 200 tusind indbyggere... Jamen føj da, det jo helt grotesk, har aldrig set mage. Nej realistisk set, er det jo vanvittigt at en ny klub i mindre by kan skrabe de fans sammen som de gør nu, og om 10 år når alle de unge 8-12 årige der pt er FCM fans bliver Gammel nok til selv tage på stadion så skal der nok komme flere fans til. Indtil da, har du og de andre trods alt noget at klage jer over ;)
bobeto 17:35          
Men at kalde en pokalfinale med en storfavorit for en større bedrift end et mesterskab med en total underdog. Det er sku at sætte sin troværdighed lidt på spidsen……
7000 FCF 17:38          
Arnemanden. Du må godt nok have det svært med FCM, for du bruger den mindste lejlighed til, at kritisere dem. Du minder lidt i stil med Grabara, der udtalte, at han ikke brugte tid på at tænke på dem, men alligevel var der en del artikler, hvor han kommenterede.
7000 FCF 17:41          
bebeto. Læser du ikke hvad han siger ? I Herfølge følte han sig ikke som en fast del af holdet, men spillede med i ca 10 kampe, hvorimod han i denne situation, har været med i alle kampene.
Søndag 26. juni
Lørdag 25. juni