Luk

Boateng: Messi fik mig til at føle utilstrækkelig

| International | 10 kommentarer

Infoboks

Brescia - Monza
Serie B (25/01)
Oddset 4,10 3,55 1,85
bet365 4,50 3,40 1,83

Kevin-Prince Boateng følte sig så utilstrækkelig, da han trænede i Barcelona på grund af Lionel Messi, at han fik lyst til at stoppe karrieren. 

I forårssæsonen 2019 fik Kevin-Prince Boateng muligheden for at prøve at spille hos FC Barcelona, der lejede ham et halvt år hos italienske Sassuolo.

En ganske unik oplevelse for de fleste fodboldspillere, og det var også tilfældet for den nuværende Monza-spiller, der dog også bød på mindre positive øjeblikke i forhold til selvtilliden. 

- De seks måneder hos Barcelona var utrolige. Først troede jeg ikke på det. Jeg troede, det var Espanyol, der ville have mig, ikke det rigtige Barcelona.

- At træne med Messi efterlod mig målløs. Jeg havde altid sagt, at Cristiano Ronaldo var den bedste i verden, men Messi er noget andet. Han er ikke normal. Da jeg trænede med ham, følte jeg mig utilstrækkelig for første gang i min karriere, fortæller Kevin-Prince Boateng til DAZN. 

Tysk-ghaneseren har spillet seks kampe for Monza i Serie B, hvor han har scoret to gange og leveret et assist. Hos Monza er danske Christian Gytkjær også på kontrakt. 


Af Andreas Roesen

10 kommentarer

Slettet(102232210801) 15:32          
endnu en elendig artikel der ikke tydeligøre at boateng roser messi meget i det interview han ka. det ka knap nok ses på den elendige overskrift og endnu værre udpluk af citater. amatør journalistik som altid fra Andreas Roesen. sgu endnu en praktikant man kun ka grine af
Will 15:37          
@ antifodbold1
endnu en elendig artikel der ikke tydeligøre at boateng roser messi meget i det interview han ka. det ka knap nok ses på den elendige overskrift og endnu værre udpluk af citater. amatør journalistik som altid fra Andreas Roesen. sgu endnu en praktikant man kun ka grine af
Følgende er citeret fra bold.dk´s artikel:

At træne med Messi efterlod mig målløs. Jeg havde altid sagt, at Cristiano Ronaldo var den bedste i verden, men Messi er noget andet. Han er ikke normal. Da jeg trænede med ham, følte jeg mig utilstrækkelig for første gang i min karriere

Som jeg læser det, roser han da Messi? Boateng havde altid sagt (før datid) , at Cristiano var den bedste i verden. Der er altså noget, der fik ham til at skifte holdning, og det kan i artiklen kun læses som Messi.

Jeg kan i hvert fald ikke se, hvordan det kan læses som en kritik af Messi. Hvordan kan du læse det som det?
Jimmy Greaves 15:39          
*føle MIG utilstrækkelig
belden 15:40          
Antifodbold

Klart du ikke forstår artiklen, hvis du læser ligesom du skriver.
Chris4700 16:59          
"Troede det var Espanyol der ville have mig, ikke det rigtige Barcelona"... XD
Bookel82 17:07          
I tyskland siger de jo Espanyol Barcelona ligesom BIF hedder Brondby Kopenhagen der.
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar