Luk

Boca hiver 'barbariske' Barcelona i retten

| La Liga | 12 kommentarer

Infoboks

Boca Juniors - Godoy Cruz
Torneo de Transición (21/10)
Oddset 1,58 3,90 5,00
bet365 1,57 3,40 5,25

Boca Juniors har lagt sag an mod FC Barcelona, fordi argentinerne er meget utilfredse med Barcas ageren i forbindelse med signingen af Santiago Ramos Mingo.

FC Barcelona hentede i februar 2020 den 18-årige forsvarsspiller Santiago Ramos Mingo på en fri transfer fra Boca Juniors, og det kommer der nu en sag ud af.

Argentinerne er nemlig alt andet end tilfredse med Barcelonas ageren i sagen, og derfor vil Boca Juniors nu gå rettens vej.

Det fortæller Boca-præsident Jorge Amor Ameal til mediet Late ifølge Marca.

- Vi hiver Barcelona i retten på grund af Ramos Mingo. Det, der skete, er barbarisk og har givet en rigtig dårlig smag i munden. Boca er større end Barcelona, og der er ting, som bare ikke må ske.

- Det, der skete, var, at Mingo blev behandlet rigtig dårligt af den tidligere bestyrelse. Jeg ved ikke, om han havde repræsentanter eller ej dengang, siger Jorge Amor Ameal og tilføjer:

- Vi hiver Barcelona i retten i dag, fordi vi synes, vi har rettighederne. Vi er den største klub i verden, og vi skal vokse endnu mere. Det er sådan, vi tænker.

- Vi er ikke villige til at acceptere, at andre gør tingene forkert. Det var barbarisk, understreger præsidenten igen uden at uddybe.


Af Martin Schmidt
Onsdag 20. oktober