Luk

Bodø/Glimt om Junker: Der er ingen bud

| Eliteserien | 8 kommentarer

Infoboks

Kasper Junker vil gerne væk fra norske Bodø/Glimt, men det kan blive svært i den nærmeste fremtid, da der ikke er nogle, som har meldt sig interesseret i ham ifølge klubbens træner, Kjetil Knutsen.

Kasper Junker er måske ikke verdens gladeste mand oppe i Norge for tiden, da han endnu ikke har fået muligheden for at skifte væk fra Bodø/Glimt, som ellers har været hans plan.

Danskeren venter derfor stadig på at komme videre, men han kommer nok til at vente længe endnu. Der er nemlig ingen, der har meldt sig interesseret i ham.

Det fortæller klubbens cheftræner, Kjetil Knutsen, til eurosport.no.

- Lige nu er der ingen bud på Kasper. Ingen, som er interessante i hvert fald. Hvad der sker i morgen, ved ingen. Det, der sker, må ske, udtaler Kjetil Knutsen til eurosport.no.

Det er ikke de bedste nyheder for Junker, da han har fået ny konkurrent i klubben, hvor Bodø/Glimt har hentet Erik Botheim i Rosenborg.

Junkers nuværende situation er heller ikke noget, der har gjort forholdet mellem danskeren og klubbens ledelse bedre, hvor begge parter har været ude og kritisere hinanden. Men nu skulle de to parter være på talefod igen.

- De har talt sammen, og det er faldet betydeligt ned fra både klubben og spillerens side. Vi er to parter, der ser fremad nu. Der har været mange mennesker involveret.

- Der er meget, der er blevet sagt fra de forskellige parter i sagen. Vi er enige om, at der har været en masse dårlig kommunikation. Og sådan sker det meget ofte, fortæller Kjetil Knutsen.

Kasper Junker har kontrakt med Bodø/Glimt frem til slutningen af 2022.

 

 


Af Raymund Nelausen

8 kommentarer

bruger 156752 14:29          
Shiit
Arc light 15:06          
Hvis der ingen bud er efter en spiller, der lavede 27 mål i den netop overståede sæson, så er det fordi klubben har skruet prisen op i et urealistisk leje.
Aussie 15:24          
Nu lægger klubber jo sjældent uopfordrede bud på spillere! Så det er klart at hvis forespørgsler mødes med urealistiske beløbsforventninger, så vil der ikke være officielle bud at tage stilling til...

Fair nok at klubben ikke vil sælge, da to af de tre spillere der leverede størstedelen af deres mål og assists sidste sæson allerede har forladt klubben! Så længe at klubben er lige så forstående til januar, når de forsøger at cashe ind på ham med kun 12 måneders kontrakt tilbage, men han ikke føler at han skylder klubben noget...
Rasbak 16:43          
Det virker som en Norsk klub, drevet af en sportslig ledelse uden realitetssans.
Der var tilbud fra Tyskland, Italien og Tyrkiet i transfervinduet. Men norsk (dum)stædighed gjorde at man ikke fik lukket en kontrakt og hentet gevinsten.

Der er aldrig sikkerhed for at en spiller lyner i en ny sæson. Skader kan komme på tvært og i Junkers tilfælde er der en ny konkurrent i front, der betyder knap så meget spilletid.

Men det er en klubs ret at holde på en spiller, fordi man vil sælge ham til en endnu højere pris i næste vindue. Jeg tror ikke den chance for at score 20-25 mill norske kroner kommer igen, men der har de jo så en anden gameplan i det høje nord.
no6forever 17:24          
Hvis du hørte hva klubben sa om de tilbud på 20-25 millioner, så manglet det enten banksikkerhet, tilbudet var fullt av opsjoner og vilkår før pengene kom, osv, samt at klubben i noen tilfeller slett ikke fikk lov å forhandle SELV, men det kom noen SKISSER fra agenten og ikke bare tilbud og kontakt fra klubber. Det skal være en viss profesjonalitet i en forhandling og et tilbud om kontrakt og kjøp. Og man skal være sikkert på at man FÅR pengene også. Det er ikke sånn at BG hadde sagt nei, om det kom et tilbud fra en klubb med 20 millioner, banksikkerhet og ingen sære vilkår der pengene kom upfront og ikke etter 1-2 år, eller fra en klubb som står i fare for å gå konkurs eller lignende.

Jeg vet at de fleste fans i Bodø også gjerne vil ha Junker vekk, da hans oppførsel, drama og desperasjon for å forlate klubben, hans agents agenda i media osv har ødelagt det forhold de hadde til ham.

For Junker var det bare om penger, betød ingenting hvilken klubb han kom til.
Aussie 18:29          
Og det er jo altsammen fint no6forever, BG kommer så til at lære at budene om 6-12 måneder vil være lavere, stadigt fuld af optioner/bonusser og heller ikke vil være en fuld betaling upfront! Skandinaviske klubber har ganske enkelt ikke den form for forhandlingsmagt, og da specielt ikke midt i en pandemi...
Mandag 1. marts
Søndag 28. februar