Luk

Bodø/Glimt slog Valur ud efter samlet 6-0-sejr

| Conference League | 1 kommentar

Infoboks

Bodø/Glimt - Valur 3-0
Europa Conference League Kvalifikation
26' 1-0 Ulrik Saltnes
61' 2-0 Brede Mathias Moe
90' 3-0 Elias Hagen

Bodø/Glimt gjorde arbejdet færdig på hjemmebane mod islandske Valur i Conference League-returopgøret, hvor de norske mestre gik videre med 6-0 samlet set.

De norske mestre fra Bodø/Glimt røg i starten af den nye sæson ud til Legia Warszawa i kvalifikationen til Champions League.

Derfor blev den norske klub i stedet sendt over i kvalifikationen til den nye Conference League, hvor islandske Valur skulle besejres for at holde drømmen om et europæisk gruppespil i live.

I de to klubbers første opgør endte Bodø/Glimt med at tage en 3-0-sejr, og i torsdagens returopgør på hjemmebane blev de islandske mestre da heller ikke for alvor en udfordring for den videre kvalifikation.

Valur havde danske Rasmus Christensen med fra start, mens Christian Køhler og Patrick Pedersen tog plads på bænken.

Men selvom Valur startede med Rasmus Christiansen på banen, så kunne han ikke forhindre Ulrik Saltnes i at bringe Bodø/Glimt på 1-0 efter 26 minutter.

Føringen holdt de norske mestre frem til pausen, hvorefter Brede Moe reelt set afgjorde kampen efter 62 minutter, da han satte 2-0-scoringen ind bag den tidligere Randers-keeper Hannes Halldorsson.

Valur forsøgte dog at svare igen ved blandt andet at indskifte Christian Køhler og Patrick Pedersen, men lige lidt hjalp det for det islandske mandskab.

For i tre minutters overtid lukkede midtbanespilleren Elias Hagen forestillingen med sin scoring til 3-0.

Bodø/Glimt fik dermed kørt en sikker sejr i hus, og er videre med en samlet sejr på 6-0 over Valur.

Klubben er nu klar til tredje kvalifikationsrunde, hvor modstanderen bliver enten Connah's Quay Nomads fra Wales eller FC Prishtina fra Kosovo. 

Første opgør mellem de to hold endte 4-1 til Prishtina.


Af Krister Olsen

1 kommentar

VikingStar 20:18          
Godt jobba gutter!
Fredag 22. oktober
Torsdag 21. oktober