Luk

Boilesen bakker Wind op efter brændt straffe

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Nicolai Boilesen spillede hele kampen i FCK's centrale forsvar, da københavnerne delte med SønderjyskE i en kamp, hvor Jonas Wind brændte et straffespark til sidst.

Et point.

Det er høsten, som FCK kan rejse tilbage til hovedstaden med efter et dramatisk opgør ude mod SønderjyskE.

Udeholdet kom bagud i første halvleg, men var tæt på at tage alle tre point til sidst, da Emil Holm headede bolden ned på egen arm og gav FCK et straffespark.

Forsøget brændte Jonas Wind, selvom han altid er skarp i den disciplin. Derfor klandrer Nicolai Boilesen heller ikke sin holdkammerat for den manglende skarphed.

- At vi brænder et straffespark til sidst, er hvad der sker i fodbold. Jonas (Wind, red.) har sparket dem ind 20 gange i streg eller sådan noget, men det er der ikke noget at gøre ved, selvom det er ærgerligt, sagde Boilesen til TV3+ efter opgøret.

- Vi spiller ikke en god nok kamp over 90 minutter til at kunne kalde det tyveri. Det må jeg indrømme.

- Vi taber to point. Jeg synes, vi kommer til flere gode chancer i anden halvleg, og jeg ved ikke, om vi overhovedet havde et skud på mål i første.

- Vi får de der tilfældigheder, som også skal til, og vi søger dem også i vores spil. Jeg synes stadig, vi laver for mange fejl og får nogle kontraangreb imod os, sagde han til sidst.

FCM er fortsat tre point foran i stillingen, da de også spillede uafgjort tidligere søndag mod FCN.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Rasmus Glud
Lørdag 27. november