Luk

Boilesen: FCM's succes i Europa gavner alle

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 3,45 3,70 2,07
Oddset 3,60 3,65 2,00
bet365 3,60 3,75 1,90

Nicolai Boilesen kan sagtens holde med andre danske hold i Europa, og som FCK-backen har set det, har FC Midtjylland knækket koden til at præstere internationalt.

FC Københavns europæiske statistikker taler for sig selv, og torsdag kan løverne spille sig i klubbens 14. europæiske gruppespil på 15 år.

I modsætning til tidligere år er et andet dansk hold i form af FC Midtjylland allerede sikret minimum deltagelse i Europa League og har onsdag mulighed for at gå hele vejen til Champions League.

FCK's Nicolai Boilesen har set flere af FCM's kampe, og han kan sagtens holde med andre danske hold i Europa, da det gavner alle, siger han.

- Jeg synes, Midtjylland har set stabile og gode ud. I de kampe, jeg har set, har de knækket koden i forhold til at være solide defensivt samtidig med at være skarpe, når de skulle være det, og det er det, det handler om i Europa.

- Der får man ikke lige så mange chancer, og spillet kan engang imellem være lidt krampagtigt, og så handler det om de små detaljer, og hvem der laver fejl, som kan afgøre, hvem der går videre. I hvert fald i år har det set ud til, at de har knækket koden til det.

- Vi har jo i mange år sagt, at vi håber, der er andre end os, der præsterer i Europa, for i sidste ende er det godt for alle danske hold, at det ikke kun er FCK. Selvfølgelig kan jeg holde med et dansk hold, når det er i Europa, fordi de gavner alle, siger Nicolai Boilesen.

FC Midtjylland kan onsdag spille sig i Champions League-gruppespillet, hvis det bliver til en samlet sejr over Slavia Prag, mens FCK torsdag tager imod Rijeka i duellen om Europa League-deltagelse.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Martin Schmidt
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober