Luk

Boilesen: Håber ikke at holdet mangler rygrad

| 3F Superliga | 21 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC Midtjylland
Sydbank Pokalen (05/12)
bet365 2,60 3,40 2,50

Nicolai Boilesen forklarer efter søndagens nederlag til Brøndby IF, at han ikke håber, at der mangler rygrad på FC Københavns mandskab trods mangel af vigtige spillere. 

FC København leverede søndag en skidt præstation på udebane mod Brøndby IF i 3F Superligaen og tabte som følge heraf med 1-2. 

Efter kampen var der mange ting, som Nicolai Boilesen var frustreret over i kampen, hvor han ikke mener, at holdet for eksempel kunne sætte nok afleveringer sammen. 

Et andet åbenlyst problem for FCK er derudover manglen af vigtige spillere som Carlos Zeca og Rasmus Falk, der begge sidder ude med skader, og derfor blev Boilesen også hørt, om der mangler ledere på holdet for tiden. 

Er der for lidt rygrad på holdet i øjeblikket? 

- Det håber jeg ikke, siger Boilesen først og fortsætter så.

- Jeg gider ikke at stå og snakke om, hvem vi mangler, og hvem vi ikke mangler og så videre, for det kan vi ikke bruge til noget som helst, siger Boilesen og forsvarer herefter de unge spillere.

- Ja, vi har mange unge spiller, der spiller på nuværende tidspunkt og måske skal tage noget ansvar på bolden, som de måske ellers ikke har skulle i kampene.

- Men det er også super lærerigt for dem, det kan vi bare ikke bruge så meget lige nu som hold.

- Men det er jo ikke fordi, at jeg kan stå og pege fingre ad nogen af de unge overhovedet. Jeg synes jo egentlig, at det er os erfarne spilere, der ikke rammer niveauet i dag, så det kan jeg ikke bruge til noget overhovedet, siger Boilesen.

Herefter opsummerer han og erkender, at de måske godt kunne have brugt nogle flere erfarne spillere i opgøret. 

- Jeg synes, at det er god læring for dem (de unge), at de kommer ind og gør alt, hvad de kan.

- Så det med rygraden er mere, at det er os erfarne spillere, som ikke rammer niveauet i dag, og ja, så kunne det godt være, at vi skulle have haft nogle flere af dem under normale omstændigheder, men sådan er gamet engang imellem.

FCK ligger efter nederlaget seks point efter FC Midtjylland i toppen af Superligaen og har kun ét ned til Randers FC på tredjepladsen efter 13. spillerunde. 

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Kristoffer Lind Pedersen

21 kommentarer

Slettet(501607210811) 14:47          
Hvorfor er alder alene et problem?
Er det ikke kun Zeca, som har en længerevarende skade ?
FCM har Dyhr, Evander, Cajuste ,Rafael, Isaksen samt Brumado hvoraf størstedelen er fast i startopstillingen, (Plus Ellas på kassen ) Evander er med hans 23 år ældste mand af de nævnte.

Tilsat et par teenagere ekstra, der også bliver benyttet i rimeligt omfang.

Vi er så småt startet på, at vise at man kan begå sig europæisk med en stor del spillere, der har en fortid på klubbens akademi, hele 16 spillere har en fortid på vores akademi.
BlueAndWhite 16:39          
Hold nu op med FCM, vi er ligeglade de er ikke spændende.. det er en FCK artikel
Jussi 16:51          
Hvem er ‘vi’?

Klubtrådene er forholdsvis hellige, men der bør sgu da være fri debat, særligt når emnet er interessant i et større hele.

Er det muligt for dig at snart at droppe den der ekstremt bøvede og fordummende stil?

Du tager ingen kritik til dig og du er at ligne med en mur.
Slettet(501607210811) 17:02          
Hold nu op med FCM, vi er ligeglade de er ikke spændende.. det er en FCK artikel
Vi er ikke ligeglade, superligaens nummer 1, er meget spændende.


Jeg var helt sikker på, at dette er et debat forum, og jeg stiller et ganske almindeligt spørgsmål omkring, hvorfor alder er så afgørende i FCK, når andre hold viser, at det er muligt også med en stor andel af unge spillere, at gøre sig i toppen af dansk fodbold.


Hvis du kun vil debattere FCk, er Sidelinjen sikkert et udemærket fora. ( du kan også bare hoppe i klubtråden, jeg hopper ikke derind)

Man bør selv gøre det, man beder andre om, elsker dit hykleri, for du har da været i en del FCM relaterede artikler.
LarsenSindaco 17:16          
Der er stor forskel på at være 18 som VK, Bøving Højlund og islændingene og så være 21 eller 23 som Evander. De fleste spillere udvikler sig rigtig meget i de år - særligt når de spiller. Derfor tror jeg også FCK kan have et rigtigt spændende hold om et par år, men det er der nok ikke tid til at vente på. Problemet er delvist også, at rutinerede kræfter som Lerager og Boilesen ikke er gode nok, mens andre som Zeka og Falk er skadede.
Jussi 17:35          
Jeg var helt sikker på, at dette er et debat forum, og jeg stiller et ganske almindeligt spørgsmål omkring, hvorfor alder er så afgørende i FCK, når andre hold viser, at det er muligt også med en stor andel af unge spillere, at gøre sig i toppen af dansk fodbold.


Træd to skridt tilbage og se på hvilken bruger du svarer.

Brovtende bøveri en masse. Du får intet ud af det.
Mandag 29. november