Luk

Boilesen havde travlt: Skulle til dopingprøve

| Conference League | 0 kommentarer

Nicolai Boilesen var tilfreds med FC Københavns 4-0-sejr over Lincoln i Conference League, men han var dog lidt presset efter kampen, da han skulle til dopingprøve.

4-0 og hjem til København igen.

FC København gjorde arbejdet færdigt, da de slog Lincoln med 4-0 i Conference League og sikrede sig førstepladsen i puljen.

Nicolai Boilesen var også godt tilfreds med sejren, da flere unge fik chancen i et opgør, hvor anføreren dog frygtede, at han ikke ville nå hjem til Danmark igen.

Boilesen skulle nemlig til dopingprøve efter 4-0-sejren.

- Det gik jo, som det skulle. Vi fik en tidlig føring og var i fuld kontrol gennem hele kampen, men vi ville da gerne have lavet de fire mål allerede før pausen, og vi havde jo chancerne til det.

- Men vi ordnede det i 2. halvleg, og det var fint, at jeg og et par andre kunne blive sparet lidt. De unge fik også i dag masser af værdifuld spilletid og gjorde det rigtig godt hernede, så vi kan kun være tilfredse, udtaler Nicolai Boilesen til FCK's hjemmeside og fortsætter.

- Det eneste, der pressede os lidt efter kampen var, at jeg blev udtaget til dopingprøve, men heldigvis fik jeg klaret det hurtigt. Vi skulle jo gerne med flyveren hjem, inden lufthavnen lukker.

FC København topper gruppen med 12 point efter fem kampe i Conference League.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 7. december