Luk

Boilesen: Irriterer mig at vi giver nemme mål

| Conference League | 5 kommentarer

Nicolai Boilesen er efter FC Københavns Conference League-nederlag til PAOK mere irriteret over målene, man giver væk, end det røde kort til Kamil Grabara.

FC København fik ikke det resultat, de havde håbet på torsdag aften i Conference League, da de tabte med 1-2 i egen hule til PAOK.

I starten af kampen blev FCK reduceret til ti mand, da Kamil Grabara tog med hænder uden for målfeltet, og herefter var det svært for hjemmeholdet – udvisningen var imidlertid ikke det, som irriterede Nicolai Boilesen fra FCK mest efter kampen.

- Vi gør det umådelig svært for os selv ved at blive en mand mindre så hurtigt, men det er ikke engang det, der irriterer mig mest – det er, hvad der sker i fodbold – det der irriterer mig mest, det er, at vi giver to så nemme mål væk inden for de første 35 minutter, siger Boilesen til TV2 Sport X.

Forsvarsspilleren mente, at det var muligt at spille med gæsterne, selvom man var en mand i undertal.

- Jeg synes egentlig, at hvis vi kommer ud af deres første pres, så synes jeg godt, at vi kan spille med dem, selvom vi er en mand mindre, men når du laver så store fejl ved begge mål, så bliver det svært.

FCK ligger efter kampen nummer to i Gruppe F, hvor PAOK med sejren i København er nyt tophold.

FCK får dog muligheden for at tilbageerobre førstepladsen i gruppen i næste runde, når de møder PAOK igen – bare på udebane.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 6. december