Luk

Boilesen langer ud efter Ståles ledelsesstil

| 3F Superliga | 18 kommentarer

Infoboks

AaB - FC København
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 3,40 3,55 2,12
Oddset 3,10 3,50 2,25
bet365 3,50 3,50 2,10

Nicolai Boilesen mener, at Ståle Solbakken kom med kritik, der ikke var konstruktiv, og at FCK-kulturen stille og roligt er gledet fra hinanden i den seneste periode.

Ståle Solbakken blev som bekendt fyret i FC København i oktober, og efterfølgende blev der spekuleret i, at nordmanden havde tabt omklædningsrummet.

Flere spillere har åbent sagt, at det ikke var tilfældet, men nu åbner Nicolai Boilesen op for en kritik af den tidligere FCK-manager.

Boilesen siger i et interview med Eurosport, at FCK-kulturen stille og roligt er gledet fra hinanden, og at Solbakken kom med kritik, som ikke var konstruktiv.

- Der var mange ting, jeg var tilfreds med, men der var også mange ting, jeg var utilfreds med. Det var blandt andet det her med ikke at komme med konstruktiv kritik, siger Boilesen til Canal 9.

- Der, hvor kæden hopper af for mig, er i det øjeblik, hvor der bare bliver slynget ting ud, som i sidste ende ikke kan bruges til noget, og som man ikke kan bruge fremadrettet på at blive bedre hverken individuelt eller som hold.

- Nu har der været talt meget om FCK-kultur, og den synes jeg stille og roligt er gledet fra hinanden over en lang periode.

- Der er rigtigt, rigtigt mange, som mangler enten selvtillid eller en tiltro til tingene, og et sammenhold.

Hvem har ansvaret for, at det er sket?

- Selvfølgelig er det også en del af ledelsesstilen, at det er sket. Det er der slet ingen tvivl om.

Ståle Solbakkens ledelsesstil?

- Ja. Men der er ikke nogen, der skal pege fingre af nogen som helst andre end os i truppen, i forhold til hvordan vi præsterer ude på banen. Men man kan selvfølgelig ikke kun lægge alt over på spillerne.

Havde Ståle Solbakken tabt omklædningsrummet?

- Der vil altid være nogen, der er rigtig tilfredse og nogen, der er utilfredse. Det er ikke sådan, at der har siddet 25 spillere, som har siddet og sagt, at træneren skal fyres. Sådan har det bestemt ikke været, så det kan jeg ikke svare på, siger Boilesen.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren

18 kommentarer

haraltidret 15:28          
Sæbeoperaen fortsætter i fuld offentlighed.
KimTrondheim 15:29          
At Solbakken setter høye krav til seg selv og omgivelsene er vel også en grunn til FCKs suksess under ham. Var det ikke Boilesen som også mistet kapteinsbindet under Ståle? Da er det neppe overraskende at han er kritisk. I en spillergruppe vil det alltid være delte meninger om trenerens ledelse. Når det er sagt, så er det godt mulig Solbakken har vært "for hard" med spillerne. Men at denne saken har flere sider er det liten tvil om.
TheUnitedWay 15:31          
Nu er det ved at være pinligt.
UnderMåler 15:36          
KimTrondheim

FCK har spillet dårligt i 3 år

Ståle har købt dårligt ind, så holdet mangler spillere til centrale vigtige pladser, men har 3 venstrebacks

I 2020 hår Ståle haft vanvittigt mange dårlige undskyldninger

Ståle har en manglende evne til at se sine egne fejl eller i det mindste også at tage ansvar

Det er svært med en hård leder der selv fralægger sig ansvaret for at det ikke går godt.
UnderMåler 15:37          
Sæbeoperaen fortsætter i fuld offentlighed.
Ja, utroligt at der ikke er nogen der kan komme videre. Det kan ikke gavne at blive ved med at sige mindre gode ting om hinanden.
Michael0610 15:38          
Undermåler: Spot on.
Slettet(561410212601) 15:44          
Det overgår min fatteevne at nogen i FCK kan tænke, at de to interviews med Falk og Boilesen var en god idé og kan bidrage med noget som helst konstruktivt. Underholdningsværdien er dog helt i top.
Onsdag 27. januar