Luk

Boilesen om afgørende AaB-dyst: Vanskeligt

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Det er altid vanskeligt for FC København at møde AaB i Aalborg, siger Nicolai Boilesen, der kalder kampen for afgørende, da FCK vil så tæt på førstepladsen som muligt.

Andenpladsen FC København kan søndag blive overhalet af AaB, hvis nordjyderne tager en sejr i Aalborg.

Det vil slet ikke hue FCK's Nicolai Boilesen, der mener, at kampen har afgørende karakter, da FCK vil så tæt på førstepladsen som muligt, inden Superligaen går på vinterpause efter denne runde.

- Det er en afgørende kamp for os i den forstand, at vi skal holde fast i toppen af ligaen med tre point, så vi har et fornuftigt udgangspunkt, når det går løs igen til foråret. Det er selvfølgelig vigtigt for os, at vi er så tæt som overhovedet muligt på den førsteplads, vi jagter. Det kræver en sejr over AaB, siger han til FCK.dk.

Det bliver dog ikke nogen nem opgave, siger han.

- Vi ved, at det er et godt hold, vi skal op mod, og det er altid vanskelige kampe i Aalborg.

- Men vi har kvaliteten til at tage derop for at dominere kampen. Målet er altid at skabe kampe på vores præmisser, og selvom vi har været uden nogle nøglespillere på det seneste, så har vi stadig et rigtigt godt hold.

Kampen mellem FCK og AaB spilles klokken 18.00 i det nordjyske. De to hold åbnede sæsonen mod hinanden i Parken, hvor det blev 2-2 og netop Boilesen fik marchordre med et rødt kort i den kamp.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Jonas Dalgård
Mandag 17. januar