Luk

Boilesen om sejr: Vigtigt for selvforståelsen

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Nicolai Boilesen var lykkelig for FC Københavns sejr mod SønderjyskE, hvor han mener, at FCK viste stolthed.

FC København slog SønderjyskE med 3-1 på udebane i Superligaen sent søndag eftermiddag.

Det var en lettet Nicolai Boilesen, der efter kampen til Canal 9 fortalte, at han var glad for den fremgang, han så hos holdet - især på det mentale plan.

- De her tre point var meget vigtige for vores egen selvforståelse og den her stolthed, som jeg synes, vi fik tilbage i aften. Man kan altid tabe fodboldkampe, men ikke på den måde, vi har tabt de sidste par uger. Det har været under al kritik, men nu ser vi fremad, og jeg synes, vi viste et helt andet udtryk i dag.

FC København førte 2-0 i pausen efter en velspillet første halvleg. SønderjyskE reducerede i anden halvleg, men til slut sikrede Rasmus Falk sejren for løverne.

- Det var ikke perfekt, men jeg synes vi viste mange af de ting, vi rigtigt gerne vil, og det er ikke kun fordi, vi spiller godt langs jorden. Vores sammenhold, vores genpres og vores mod er det, jeg gerne vil se fra os alle sammen, siger Boilesen og slutter:

- SønderjyskE havde vidst ikke tabt på hjemmebane i over et år og med vores situation de seneste par uger in mente er jeg meget stolt af drengene.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Jonas Nielsen
Onsdag 27. januar