LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Boilesen: Skulle minimum have kørt 1-1 hjem

| Superligaen | 9 kommentarer
Boilesen: Skulle minimum have kørt 1-1 hjem
Foto: Getty Images
Både Nicolai Boilesen og Peter Ankersen erkender, at FC København overlod for meget initiativ til Brøndby i søndagens derby.

FC København førte 1-0 og havde 1-1 indtil slutminutterne, men endte alligevel med at tabe 2-1 hos rivalerne Brøndby i søndagens derby.

Venstreback Nicolai Boilesen er ærgerlig.

- Vi havde ikke bolden mest, men vi havde de største og farligste chancer. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi misbruger et straffe, men sådan er det.

- Til sidst i kampen bakker vi alt for meget, og fordi vi gør det, giver vi dem alt for meget initiativ. I en kamp som denne skulle vi minimum have kørt 1-1 hjem, siger Boilesen til fck.dk.

Backkollegaen Peter Ankersen er enig om, at Brøndby fik for meget initiativ.

- Det er frustrerende. Vi leverer igen en rigtig god indsats i første halvleg og kommer foran. Vi var farligst, vi havde muligheden for at lukke kampen, og det er ærgerligt, at vi misbruger et straffe - men det kan ske for alle.

- Vi skulle ikke have lukket dem ind i kampen, men det gør vi, så det er selvfølgelig meget frustrerende, at vi her efter kampen står med nul point, siger Ankersen.

FCK har mulighed for oprejsning, når de onsdag har besøg af AaB.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

9 kommentarer

Andersespin 08:59          
boll å aka Boilesen gider du godt droppe alle de undskyldningerne og tag ansvaret for manglen af de markering som forsvar og ikke give lorten videre til Zeka han var og er en af de mange som kæmper røven ud af bukserne du derimod er så overvuderet og som tidligere Ajax spillere med et come back er du sgu lidt væk frem for Viktor som har lavet et kanon comeback
Pegefingeren 10:20          
Ud fra min betragtning, så virkede det som, at Brøndby havde det højeste spillemæssige niveau, og FCK ikke kunne følge med, når Brøndby dikterede tempoet. Omvendt var FCK - dog uden de første 20 min. - ganske gode til at acceptere den rolle, også bruge de midler, som de kunne ramme Brøndby på.

De færreste er vel uenige med Boilesen i, at når man 20 min. før kampen er foran 1-0, så skal man som minimum have uafgjort med (Specielt når man er FCK), men Brøndby viser også viljen, og der arbejdes hårdt for konstant at få målene.

Også må vi også erkende, at selvom det er en superkamp fra begge hold, så har Boilesen og Kvist intet at gøre på det landshold, for når tempoet er højt, så bliver deres mangler udstillet. Landsholdet har et rigtig stærkt forsvar, og vi har så mange muligheder fra større europæiske klubber, at Boilesen IMO ikke engang er en joker til forsvaret. Kvist har gjort det hæderligt på landsholdet, når vi har været spilstyrende, men når modstanderen kan spille hurtigt, så vil Kvist oftest se klodset ud, og det viste han også i går.
Frankofil 10:27          
Boilesen distancere sig mere og mere fra Fck og fansene. Han har forhåbentligt ikke en fremtid i klubben efter sæsonen.

Mon ikke han er en af de første der ryger ud når Hjulmand overtager ansvaret til sommer.
yeppes 11:58          
Synes Boile gjorde det hæderligt igår, især i betragtning af det store pres, som Bif lagde på FCK. Og så er det altså ikke nemt at spille ved siden af Vavro / Lüftner. Synes dog, at han (Boile) sjusker for meget, men teknisk har han et pænt niveau. Kan ikke se, de andre venstre backs skulle være meget bedre / værre end Boile.
Bangfire 12:40          
Frustrationen er forståelig, men må lige minde om, at os Brøndby fans har oplevet mange kampe, hvor vi "bare liiiiige sku have gjort det sidste"... Må glæde mig over, at marginalerne for første gang længe er på vores side..
Tropico 13:47          
Lüftner og Vavro var for en gangs skyld godt spillende udover 1-1 målet. Dem kan man ikke klandre. Boilesen var også rigtig god sammen med Fischer i venstre side. Var Pieros ikke blevet skadet, havde FCK også fået et mål mere - selv efter Skovs brændte straffe. Fischer gav bare langt mere i den venstreside, og Pieros var god til at tage duellerne.
Sir_Cumcised 14:49          
@Frankofil - er du ikke snart færdig med det der trolleri. Så sjovt kan det da umuligt være for en voksen mand og nu har du fået lov til det i lang tid, men det bliver efterhånden både trættende og gennemskueligt.
Tirsdag 22. januar