Luk

Boilesen: Viser at vi kommer hurtigt videre

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Nicolai Boilesen var ovenpå kampen mod FC Nordsjælland tilfreds med, at FC København fik vist, at de var kommet videre ovenpå de sidste par skuffende resultater.

FC København kom søndag tilbage på sporet i 3F Superligaen med en imponerende 5-1-sejr på udebane mod FC Nordsjælland.

Sejren kom efter to dårlige resultater for hovedstadsklubben, hvor man først havde tabt til FC Midtjylland i Superligaen og efterfølgende røg ud af pokalen til upåagtede Nykøbing FC.

Det var derfor en Nicolai Boilesen fra FCK, som var godt tilfreds med, at man i søndagens kamp viste, at man var videre fra de to nederlag.

- Det synes jeg, at vi viser (at de var videre). Vi ved, at det er et svært sted at spille, og vi vidste, at FC Nordsjælland ville have bolden i perioder af kampen, og at vi skulle stå imod der, men jeg må sige, at jeg er rigtig glad for den gejst, vi viser efter sådan to rigtig, rigtig, rigtig dårlige kampe.

Overrasket over reaktionen var forsvarsspilleren imidlertid ikke. 

- Nej, for jeg har hele tiden troet på mit hold. Det var et ordentligt hak i tuden henover fire dage, men med den her præstation viser vi, at vi hurtigt kommer videre, noget viljestyrke og karakter – at det ikke er noget, vi har lyst til at løbe ind i igen, udtaler Boilesen lige efter kampen til Canal 9.

Sejren var den største i FCK's historie mod FCN på udebane, og med den indtager de rækkens andenplads med et point op til FC Midtjylland, som søndag også var i kamp og vandt over Randers FC.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober