LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bojan Krkic har kæmpet med Messi-stempel

| Championship | 2 kommentarer
Bojan Krkic har kæmpet med Messi-stempel
Foto: Getty Images

Infoboks

Millwall - Stoke
Championship (27/04)
bet365 2,10 3,50 3,30
NordicBet 2,10 3,40 3,60
Oddset 2,05 3,30 3,50

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
28-årige Bojan Krkic erkender, at sammenligningerne med Lionel Messi har hæmmet ham, men han har efterhånden fundet ro og erklærer sig i et interview med BBC stolt af sin karriere.

Det er efterhånden 11 år siden, Bojan Krkic brød igennem i Barcelona med en flot debutsæson, der fik sammenligningerne med superstjernen Lionel Messi til at blomstre op.

Angriberen har dog langt fra levet på til hypen, og Stoke-spilleren erkender i et stort interview med BBC, at sammenligningerne med Messi har været hæmmende.

- Jeg scorede ti mål i min første sæson i La Liga. Folk kaldte mig den nye Messi. Det kunne jeg ikke gøre noget ved. Men jeg kender mine egne kvaliteter, og jeg er ikke den nye Messi. Jeg er Bojan, siger nu 28-årige Bojan i intereviewet og fortsætter:

- Det er ikke nemt. Messi scorer tre mål per kamp. Hvis man scorer ét mål, er man ikke Messi. Da jeg tog til Rom og Milano, var jeg ikke Bojan. Jeg var den nye stjerne. Den nye Messi.

- Selv hvis man spiller godt, er det ikke nok. Man skal være den bedste. Man skal være den nye Messi. Det aspekt har ikke hjulpet mig. I starten var det svært at forstå, men med tiden har jeg lært, hvad jeg skal gøre.

Bojan har efter Barcelona været i klubber som Roma, Milan, Ajax, Mainz og Alaves udover Stoke.

- Jeg føler mig mere respekteret her i England uden for banen. Jeg er meget stolt af min karriere, mest i England frem for Spanien. Her er en anden mentalitet. Folk respekterer dig.

- Jeg har spillet i en Champions League-semifinale. Jeg har spillet for store klubber, og nu er jeg i Championship. Det er følelsesmæssigt svært, men jeg nyder det, siger Bojan.

Bojan har i denne sæson scoret en gang i 13 ligakampe for Stoke i Championship. Han er startet inde i tre kampe og har fået ti indhop.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april