Luk

bold.dk-awards: Hvem skal på efterårets hold?

| 3F Superliga | 24 kommentarer

Infoboks

Hvem har været efterårets bedste i 3F Superligaen? Stem her!

Superligaens efterårssæson er ved at lakke mod enden, og der mangler kun at blive sat det endelige punktum, når Vejle og FC Midtjylland krydser klinger i aften.

bold.dk-brugerne på vores vores Instagram-profil har i weekenden kunnet lægge deres stemmer på de 11 spillere, de mener, har leveret på allerhøjest niveau og fortjener en plads på bold'dk's 'Efterårets hold'.

Det ligger på mange positioner utroligt tæt, så vi åbner også op for en afstemning herunder. Og smider 'Efterårets træner' med i puljen.

Sæt i gang!


Af René Schrøder

24 kommentarer

JEGerUenig 10:26          
1 målmand. 4 forsvar spiller. 3 midtbane spillere og 1 angriber kun, Mangler der ikke nogle kantspiller??

Eller bliver det trukket som en 4-4-2 så der bliver valgt 2 centrale midtbane spillere og 2 angribere?
SotD 10:35          
Som SIF fan glæder jeg mig meget over at se så mange SIF spillere (og træner) på listen. Afstemninger handler desværre først og fremmest om volumen af fans, så mon ikke der bliver overvægt at pladser til FCK, FCM og Brøndby spillere? Det vil jeg tro - også de steder hvor det ikke bør være oplagt.

Det sagt, så forstår jeg ikke hvorfor Nicklas Helenius er med. Han har en effekt, bevares, men han har virkelig spillet mange dårlige kampe for os. Jeg havde langt hellere set pladsen gå til Nicolai Vallys, som modsat Helenius har været enormt giftig. Både med mål og assists, og i øvrigt voldsomt chanceskabende. Han mangler (i lighed med Helenius) noget skarphed, for ellers var det blevet til et tocifret antal mål - med lethed i øvrigt. Måske man har valgt at kalde Vallys offensiv midt, og derfor taget Sebastian Jørgensen, men man kunne godt have kaldt Vallys mere angriber. Der har han ofte figureret.

Det er ærgerligt at Seb er overfor Pep Biel som nok får markant flere stemmer, uden nødvendigvis at have gjort det bedre, og i særdeleshed Carstensen som jeg synes har spillet forrygende. I min optik har han også spillet noget bedre end Kevin Diks - men han vinder nok en jordskredssejr (igen pga. volumen). Det er fair nok hvis Biel og Diks vinder, men jeg kunne godt drømme om at resultatet afspejlede hvor tæt de dueller er (og ja, jeg mener faktisk kun der er de to vs. to spillere der bør kunne vinde i de to kategorier). 5-10% forskel i afstemningen ville være "fair". Lad os se om den ikke nærmere ender med 30-40% i forskel.
katapulten 11:13          
Latterlig overvægt i afstemningen på BIF-, FCK- og FCM-spillere/trænere. Nicolai Larsen, Christian Sørensen, Kristoffer Pallesen og Kent Nielsen burde alle være selvskrevet. Tydeligt, at folk udelukkende stemmer på deres egne og ikke har fulgt meget med i, hvad der ellers er sket i Suppen.

Hilsen en BIF-fan.
Hinse 11:15          
@ SotD
Afstemninger handler desværre først og fremmest om volumen af fans, så mon ikke der bliver overvægt at pladser til FCK, FCM og Brøndby spillere? Det vil jeg tro - også de steder hvor det ikke bør være oplagt.
Enig, bortset fra jeg ikke tror du skal regne FCM med i den ligning.
FCK og Brøndby har langt flere fans end FCM, og det samme gælder vel AGF.
Antalsmæssigt kan FCM´s fans nok bedre måle sig med Aab og OB..
Strakt Vrist 11:16          
Ah SotD. Tror du tager sorgerne på forskud. Jeg stemte Carstensen på den back, uden at være fan af hans hold.

Synes du er lidt hård ved Biel, som har scoret en del, og været med til at det ikke er gået værre for københavn (desværre :D). Så jeg synes det vil være urimeligt, ikke at have en mand med, som har haft stor betydning for at hans hold ligger nr. 2.
SotD 11:42          
Enig, bortset fra jeg ikke tror du skal regne FCM med i den ligning.
FCK og Brøndby har langt flere fans end FCM, og det samme gælder vel AGF.
Antalsmæssigt kan FCM´s fans nok bedre måle sig med Aab og OB..
Jeg kender ikke den præcise fordeling. Jeg er fint med på at FCK og Brøndby har den største base. FCM tænkte jeg måske egentlig bare efterhånden var ved at være der. Ikke nødvendigvis folk som ser alle kampe på stadion og er med i fanklub osv., men de når jo vidt omkring med deres samarbejder og mon ikke der er en rimelig vægt af FCM sympatisører på bold.dk? Men nok ikke over AGF trods alt. Der er jeg enig...
Ah SotD. Tror du tager sorgerne på forskud. Jeg stemte Carstensen på den back, uden at være fan af hans hold.
Ja, nu må vi se. Jeg taler egentlig bare ud fra den erfaring jeg har. Afstemninger har det med at blive en popularitetskonkurrence snarere end et udtryk for kvaliteten af indholdet i resultatet.
Synes du er lidt hård ved Biel, som har scoret en del, og været med til at det ikke er gået værre for københavn (desværre :D). Så jeg synes det vil være urimeligt, ikke at have en mand med, som har haft stor betydning for at hans hold ligger nr. 2.
Hvor mener du jeg går til Biel? Jeg vurderer jo netop at man godt kan forsvare at han får op til 10% flere stemmer end Sebastian Jørgensen, men at jeg forventer at forskellen mellem dem nærmere er 35-40% hvilket ikke afspejler hvor ensrettet godt de begge har præsteret på hver sin scene.
diba 11:48          
SotD
Jeg kender ikke den præcise fordeling. Jeg er fint med på at FCK og Brøndby har den største base. FCM tænkte jeg måske egentlig bare efterhånden var ved at være der.
Det kunne ikke være længere fra sandheden.
fcm har nok mange fans i Ikast/Herning, men udenfor vestjylland så har de ingen fans. FCK og Brøndby har fans i hele landet og deres fanklubber har mere end dobbelt så mange som fcm. Nok vil fcm gerne stikke snuden frem, men fanmæssigt er de lysår bag ved AGF, FCK, Aab, Brøndby. Mht. overvægt af fcm fans herinde, som du skriver, så hænger det nok sammen med fcm fans generelt er store i munden på nettet, men ikke i den virkelige verden :)
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar