Luk

Luk

bold.dk erfarer: Molde enig med dansk stopper

| Eliteserien | 0 kommentarer

Infoboks

Sarpsborg 08 - Molde
Eliteserien (26/05)
Oddset 2,45 3,60 2,60
bet365 2,40 3,60 2,70

Den danske midtstopper Benjamin Tiedemann Hansen er ifølge bold.dk's oplysninger enig med den norske topklub Molde om en treårig aftale. Han mangler endnu at bestå lægetjekket, hvilket ventes at ske næste uge.

Den tidligere Superliga-spiller Benjamin Tiedemann Hansen er meget tæt på et skifte til den norske topklub Molde, efter han i december forlod Eliteserie-klubben Haugesund ved kontraktophør.

Ifølge bold.dk's oplysninger er den 27-årige midtstopper enig med Molde om betingelserne i en treårig aftale.

Han mangler således blot at bestå lægetjekket, før han kan kalde sig Molde-spiller. Det ventes at ske i begyndelsen af næste uge, hvor holdet vender hjem fra træningslejr i Spanien.

Den tidligere Haugesund-anfører har afvist tilnærmelser fra flere klubber i Skandinavien og i Østeuropa for at skifte til Molde.

I Molde har cheftræner Erling Moe torsdag bekræftet, at klubben er interesseret i at hente Benjamin Tiedemann Hansen.

- Jeg synes, at han er en vældig god midterforsvarer, sagde Moe til Romsdals Budstikke uden at gå yderligere i detaljer.

27-årige Benjamin Tiedemann Hansen har været en stor profil for norske Haugesund over de seneste tre år, efter han skiftede fra FC Nordsjælland i 2019.

Hvis alt går vel, så skal han fremover tørne ud for Molde, der sidste år blev nummer to i Eliteserien.

De seneste fem sæsoner er Molde endt i top to i den bedste norske række og har således været i Europa at spille hver sæson. Det er blevet til et enkelt mesterskab over de seneste år, nemlig i 2019.


Af Jonas Dalgård
Søndag 22. maj