Luk

Luk

bold.dk erfarer: Uhre afviste Serie A-klubber

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Silkeborg IF
Superligaen Mesterskabsspil (22/05)
Bet25 1,75 4,10 4,40
Oddset 1,87 4,00 3,80
bwin 1,78 3,80 4,00
bet365 1,72 4,00 4,33

Da Brøndby-bomber Mikael Uhre takkede ja til skifte til Philadelphia Union, var det samtidig et nej tak til tre europæiske klubber samt amerikanske Orlando City, erfarer bold.dk.

Mikael Uhre har scoret sit sidste mål i Brøndby-trøjen. Har spillet sin sidste kamp og deltaget i sin sidste træning.

Fremover bliver det MLS-klubben Philadelphia Union, der får glæde af Brøndby-angriberens arbejdskraft, men Uhres udlandseventyr kunne meget vel være startet andetsteds.

Som det har været ude i medierne tidligere, afviste angriberen klubber fra Fjernøsten og Mellemøsten i de helt tidlige faser: Hverken sportsligt eller menneskeligt så han sig i de ligaer.

Men da det hele snerpede til, skulle Uhre og hans familie i følge bold.dk’s oplysninger vurdere fem muligheder: De to italienske Serie A-klubber Venezia og Salernitana, Saint Etienne fra Ligue 1 og så Orlando City og altså Philadelphia Union fra MLS.

Det bliver altså hverken til ophold i det italienske, det franske eller i Florida for den 27-årige angriber, som i stedet bytter Vestegnen ud med Pennsylvania. 

I Brøndby efterlader Mikael Uhre et gigantisk hul som den klart mest farlige mand de seneste sæsoner.

Og selvom der lander tæt på 20 millioner kroner i klubkassen, er det også et farvel til drømmen om at genvinde det danske mesterskab, mener bold.dk’s chefredaktør: LÆS HER.

Mikael Uhre blev med 19 scoringer en suveræn topscorer i klubbens mesterskabssæson, og i denne sæson har han fortsat målformen med 11 styks i Superliga-regi. Nummer to på den interne Brøndby-topscorerliste er Christian Cappis med tre mål…

Uhre tager sig godt betalt for sit ophold i Philadelphia med en startløn på ti millioner danske kroner det første år. Siden smider hans nye arbejdsgiver en million kroner oveni lønnen for hvert år, Uhre bliver i klubben. Kontrakten er på tre år - med mulighed for et yderligere år oveni.

Se Uhres mål i Brøndby i denne sæson øverst i artiklen.

OPLEV BRØNDBY STADION – KØB BILLET HER


Af René Schrøder

9 kommentarer

Mortena626 11:52          
Hvis han vil spille bold er det nok meget klogt valg
Næver 12:37          
Har hørt i min øresnegl at han sagde nej til Inter, Juventus, Napoli, Milan og Atalanta for bare at nævne nogle af serie A klubberne der ville have ham.
anders.hede 12:42          
Det er nok et godt valg. Men det er nok også et nej til landsholdet. Altså, jeg tror der vil være væsentligt sværere at vise sig frem derovre end i eks Italien.
fussballfussball 12:46          
Tillykke Næver med dagens mest irrelevante indspark.
Det har ingen relation til hverken de nævnte klubber i artiklen eller niveauet af klubber. Det er trods alt ikke så utopisk at forstille sig to klubber uden kæmpe midler ø, og som har scoret henholdsvis 20 og 14 mål den her sæson, er interreseret i en angriber der med tydelighed scorer mål. Dertil kunne han hverves relativt billigt
Pindhunden 12:56          
Når man er angriber og gerne vil score mål, så er det en fordel at spille på et tophold. Det kan blive hårdt at spille på et bundhold i Serie A. Og så kan det godt være, at der er mere prestige i at spille i Italien eller i Frankrig, men måske bliver det bare meget sjovere at spille på et hold og i en liga, hvor muligheden for succes er større.

Jeg tror også, st jeg havde valgt USA med de muligheder. Især npr familien så også helst vil til USA.
JGGJ 13:05          
Økonomisk set utvivlsomt et godt valg. Sportsligt set et hop ud i glemsel og ligegyldighed. Uanset hvor meget Beckham, sponsorer og tv-kanaler prøver at lancere MLS som en interessant fodboldliga, så er den det bare ikke. Tvivler på at den nogensinde bliver det i et land, hvor man bare grundlæggende ikke interesserer sig for (rigtig) fodbold. Mon ikke Uhre satser på at lave en ”Ibra” og vende retur til Europa om et par år, når der er skovlet penge nok ind på pensionsopsparingen?
clary 13:27          
Næver bare fordi du holder med FCK, betyder det ikke at lavererangerende franske eller italienske klubber, godt kan se mening i at hente Superligaens topscorer.
Søndag 22. maj