Luk

Boliviansk storklub tilslutter sig City-familien

| 1. Division | 8 kommentarer

Infoboks

Aston Villa - Manchester City
Premier League (01/12)
Oddset 8,80 5,10 1,35
bet365 9,00 5,25 1,33

Club Bolivar skal fremover samarbejde med blandt andre Manchester City, eftersom storklubben fra Bolivia er kommet med i City Football Group.

City Football Group er mest kendt for at stå bag Manchester City, men selskabet har også aktier i ni andre klubber verden over, og nu er et samarbejde blevet etableret med klub nummer 11.

Det drejer sig om den bolivianske storklub Club Bolivar, der er kommet med som City Football Groups første partnerklub. Konkret betyder det, at Club Bolivar får adgang til en række af City Football Groups platforme og ekspertise.

- Vi er rigtig glade for at vokse globalt med dette samarbejde med Club Bolivar, City Football Groups første partnerklub.

- Denne langsigtede aftale er den første af sin slags og vil tillade Club Bolivar at trække på og gøre brug af en bred vifte af ekspertise fra fodboldbranchen udviklet af City Football Group.

- Udover at støtte Club Bolivars ambitioner har vi en mulighed for at lære. Vores arbejde i Bolivia vil helt sikkert styrke vores kendskab til og netværk i sydamerikansk fodbold, siger Ferran Soriano, der er direktør i City Football Group.

Udover Manchester City er City Football Group involveret i New York City, Melbourne City, Yokohama F. Marinos, Montevideo City Torque, Girona FC, Sichauan Jiuniu, Mumbai City FC, Lommel SK og Esperance Sportive Troyes Aube Champagne.


Af Martin Schmidt

8 kommentarer

Slettet(372020212703) 10:57          
I fremtiden er det ikke klubber, men koncerner, som kæmper mod hinanden i en verdensliga, hvor jo flere klubber man ejer, desto flere kort har man på hånden.
mmahen1962@hotmail.com 11:02          
Tvivler, der kommer nok regler i frentiden som kan begrænse dette, men indtil videre har alle de klubber jo ingen effekt på city. Ingen supertalenter er kommer til fra klubberne, eller solgt store stjerner imellem, men mon ikke det kommer en dag.
NiPutoCaso 11:43          
Vi ender med vel at City skal spille mod City for at gå videre til næste runde, hvor de møder... Vinderen af City-City
Martinovic 11:47          
Jeg synes, man bør forbyde ejerskaber af klubber, som har mulighed for at møde hinanden i europæisk regi - uanset hvor store eller små klubberne er.

Derimod synes jeg ikke, der bør være til hinder for, at en ejer kan eje én klub i Europa og én i eksempelvis Sydamerika.
Slettet(231108212603) 11:55          
@Martinovic

De kan jo så mødes i VM for klubhold ;-)
hollie 12:12          
Det er vel kun i Liverpool vm for klubhold anses som en reel turnering ;)
Taco mix 12:31          
Nu kræver det jo, at man vinder en stor international turnering for at kvalificere sig til klub vm.

Eller er det fordi man i Arsenal stadig tror F.A cuppen giver adgang til den slags? ;)
Mandag 29. november