Luk

Bologna-chef om Skov Olsen: Alle er vigtige

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Verona - Bologna
Serie A (21/01)
Oddset 1,97 3,50 3,70
bet365 1,95 3,60 3,80

Bologna-træner Sinisa Mihajlovic fastslår, at alle spillere er vigtige, også Andreas Skov Olsen, selvom han har ageret reserve i denne sæson.

Andreas Skov Olsen fortalte på et pressemøde forud for kampen mod Roma onsdag, at han var skuffet over sig selv i sin Bologna-tid.

Skov Olsen prøves af som wingback i Bologna, men det er ikke mange startpladser, det er blevet til for danskeren - også på grund af en nylig skade.

Bologna-træner Sinisa Mihajlovic blev på samme pressemøde spurgt til Andreas Skov Olsen, og træneren fastslår, at alle spillere er vigtige.

- Vi er et hold, og vi er alle vigtigere for de andre, selv dem der kommer ind fra bænken. Vi er klar til at kæmpe, og vi kæmper sammen for at få vigtige point, siger Mihajlovic på et pressemøde.

Bologna står onsdag aften over for Roma i Serie A, og derfor satte Mihajlovic også et par ord på Jose Mourinho forud for kampen.

- Han er en fantastisk person og et fantastisk menneske. Vi er venner og taler ofte sammen. Jeg har stort set kunnet lide ham fra starten, hvor vi dog havde en lille konflikt.

- Han har altid været tæt på mig, også da jeg var kræftsyg, og det glemmer jeg ikke. Vi kommer fra to forskellige lande, hvor loyalitet er dominerende for folket, så vi har noget til fælles, siger Mihajlovic.

Kampen mellem Bologna og Roma spilles onsdag aften klokken 18.30.


Af Sara Margren
Torsdag 20. januar
Onsdag 19. januar