Luk

Bombe: ACH ophæver med Martin Pusic

| Superligaen Grundspil | 61 kommentarer
Bombe: ACH ophæver med Martin Pusic
Foto: Getty Images

Infoboks

AC Horsens - AGF
3F Superligaen (24/02)
bet365 3,50 3,50 2,05
NordicBet 3,65 3,65 1,95
Oddset 3,90 3,55 1,95
YouBet 3,65 3,65 1,95

Martin Pusic kan ikke se sig selv spille i Danmark, og derfor forlader han AC Horsens bare fire dage efter kontraktunderskrivelse.

AC Horsens og Martin Pusic gav for fire dage siden hinanden hånd på en aftale, der kunne holde østrigeren i det østjyske i to år - men nu er aftalen revet over.

- Vi har haft utallige samtaler med Martin omkring hans tiltræden i AC Horsens. Men Martin kommer efter to dage og siger, at han ikke kan se sig selv spille i AC Horsens efter vores sejr i Parken, siger manager Bo Henriksen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Vi havde derefter mange samtaler med Martin omkring hans ønske. Vi har her i klubben et kodeks om, at vi tager menneskelige hensyn til vores spillere, når det gælder et samarbejde, og når Martin ikke kan se sig selv spille her, imødekommer vi selvfølgelig hans ønske på baggrund af vores værdier. 

- Og vi har ingen interesse i, at have en spiller som ikke har lyst til at være her, det er klart. Vi, i AC Horsens, ønsker Martin held og lykke i fremtiden, siger Bo Henriksen.

Martin Pusic nåede lige nøjagtig at spille i opgøret mod FCK.

Køb billetter til Horsens' kommende hjemmekampe her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 21. februar