Luk

Bombe: Bo Henriksen stopper i Horsens i 2021

| 3F Superliga | 68 kommentarer

Infoboks

Bo Henriksen stopper i AC Horsens, når hans kontrakt udløber i sommeren 2021.

AC Horsens meddeler tirsdag formiddag, at Bo Henriksen stopper i klubben, når hans kontrakt udløber i sommeren 2021.

Bo Henriksen har været ansat i AC Horsens siden 2014, men om et år er det altså slut for den karismatiske træner.

- Bo har en unik evne til at finde spillere med stort potentiale og udvikle dem til at gøre en forskel på højeste niveau fra dag ét, hvilket vi har set et utal af gange, siger direktør Kristian Nielsen.

- Derudover er han i særklasse, når det drejer sig om at få en trup til at fungere på alle niveauer. Han er en stor profil for os med sin ligefremme og humoristiske facon, og han er populær blandt fansene, der stemte ham ind på vores allstar-hold.

Hvad Bo Henriksen skal efter 2021, melder klubben ikke noget om. bold.dk forsøger at få en kommentar fra manageren.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Sara Margren

68 kommentarer

Mikaël 09:04          
Glæder mig til at se Horsens prøve på at spille rigtig fodbold. Det, den gode Bo har sat op i klubben er imponerende, men jeg er ikke fan af den type fodbold, de spiller. Minder mere om sportslig terrorisme. God vind
redbullbrøndby 09:04          
Så meget bombe er der vel ikke i det :)
AC Gul 09:04          
Øv, men fuldt forståeligt, han har ikke verdens bedste arbejdsbetingelser og bør få masser af tilbud, fra klubber med større ambitioner
Martinovic 09:07          
Hvis de havde undladt at skrive 2021, havde det været en bombe, men det er vel ikke så overraskende, at han skal videre.
Hesteklapper 09:10          
Det bliver spændende at se, hvad Bo H kan udrette med et større budget. Og mindst lige så spændende om Horsens kan finde en ny træner, som kan ´trylle´ divisions-spillere om til superliga-spillere på en sommerpause.
Aussie 09:11          
Det den gode Bo har sat op i klubben er imponerende, men jeg er ikke fan af den type fodbold de spiller. Minder mere om sportslig terrorisme
Man er nød til at spille den form for fodbold som budgettet passer til! ACHs budget hører til i den meget lave ende af Superligaen og BH har baseret på dette fået absolut det optimale ud af situationen...

Mon ikke den nyligt kommunikerede ekstra budgetnedgang var den sidste dråbe?

Kunne være spændnende at se BH i en klub med budgetmæssig stabilitet, hvad kan han bygge sådan et hold til?
AaBager 09:11          
En træner jeg tror på kan gøre det godt i større klubber. Han er undervurderet, pga Horsens spillestil, som er baseret på økonomi og deraf truppens potentiale og niveau.

Spændende hvad det kommer til at betyde for Horsens, at deres med længder største stjerne stopper i klubben. Bo har nærmest direkte adgang til medier, bare ved at åbne munden og han skaber fokus på Horsens. Der er ikke mange gode historier tilbage uden ham, hvis man ser objektivt på det - uden der skal lyde nedladende.
Onsdag 5. august
Tirsdag 4. august