Luk

Bordeaux hapser Schweiz' landstræner

| Ligue 1 | 3 kommentarer

Infoboks

Bordeaux - Lyon
Ligue 1 (05/12)
bet365 4,75 4,00 1,66

Bordeaux har fundet ny cheftræner i form af den schweiziske landstræner Vladimir Petkovic.

Den franske Ligue 1-klub Bordeaux har haft en kaotisk sommer på randen af tvangsnedrykning, men nu er der kommet styr på butikken.

Klubben kan samtidig præsentere ny cheftræner, og her har man været på rov i Schweiz, hvor landstræner Vladimir Petkovic er lokket til.

57-årige Petkovic stod i spidsen for Schweiz fra sommeren 2014 og nåede 78 landskampe, hvor kvartfinalen ved årets EM står som det helt store lyspunkt.

- Vi er så stolte over at kunne hyre Vladimir. Han har den perfekte profil til at deltage i et langsigtet projekt med klubben. Personligt må jeg også takke ham for hans beslutsomhed og hans ønske om at slutte sig til os. Det gjorde forskellen, siger klubpræsident Gerard Lopez.

- Rekruttering af sådan en træner med sådan en aura og sådan et CV er også et bevis på vores ambition for denne sæson. Jeg takker også det schweiziske forbund for at have tilladt os at etablere sunde og produktive forhandlinger.

Vladimir Petkovic får en treårig aftale i Bordeaux. Han har tidligere trænet klubber som Young Boys, Lazio og FC Lugano.


Af Sara Margren
Torsdag 2. december