Luk

Borgmester vil modernisere Odense Stadion

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Infoboks

OB - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (04/10)
Bet25 1,99 3,60 3,70
YouBet 2,00 3,55 3,70

Den socialdemokratiske borgmester i Odense, Peter Rahbæk Juel, åbnede onsdag for idéen om, at Odense Stadion skal moderniseres gennem næste års kommunale budget i kommunen.

I Odense Kommune skal man torsdag i gang med at forhandle budget for næste år, og her vil kommunens socialdemokratiske borgmester, Peter Rahbæk Juel, have et moderniseret Odense Stadion med, og det kan betyde lukkede hjørner på det pivåbne stadion.

Det skriver Fyens Stiftstidende, der onsdag var til stede ved første behandling af næste års budget i Odenses byråd.

- … Vi skal afsøge mulighederne for at modernisere Odense Stadion i samarbejde med medejere og interesserede investorer, sagde borgmesteren ifølge Fyens Stiftstidende og fortsatte:

- Vi skal udnytte interessen for området og skabe vækst, beskæftigelse og gang i hjulene i en tid, hvor der er hårdt brug for det. Vi skal have skabt et moderne Superliga-stadion. Det kunne være med en lukning af hjørnerne og med moderne forhold for spillere og tilskuere.

Ifølge Fyens Stiftstidende har Odense-borgmesteren sagt til podcasten Stemmer fra Ådalen, at han er parat til at finde et pænt tocifret millionbeløb.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Jonas Dalgård
Søndag 27. september