LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Borring: Skal finde en løsning med Brøndby

| Superligaen | 21 kommentarer
Troels Bech: Borring kunne ikke se sig selv i vores system
Zorniger: Tænker kun på Silkeborg - ikke Hertha
Johan Larsson: Vi var det stærkeste hold
Brøndby avancerede efter straffespark
Brøndby videre! Holst afgør nervepirrende straffedrama
Bedøm selv: Burde denne Hibs-nødbremse koste rødt?
Borring: Skal finde en løsning med Brøndby
Foto: Brøndby IF
Brøndbys Jonas Borring ved ikke, hvad han skal i fremtiden, men er i dialog med klubben om en løsning på hans situation. 

Jonas Borring fik søndag sin debut for Brøndby i Superligaen, da han blev skiftet ind undervejs i 4-0-sejren over Esbjerg.

Borring blev skiftet ind i angrebet og erkender, at han er kommet noget til overs i træner Alexander Zornigers system.

- Det er lidt anderledes, end hvad jeg har været vant til, men det er dér, træneren ser mig, og så spiller jeg der selvfølgelig, siger Borring.

- Jeg signede i sin tid med Brøndby for at være kantspiller i klubben, og det er dér, jeg føler, jeg har mine klare forcer, og jeg synes, jeg har nogle gode kompetencer derude. 

Borring taler med Brøndby om, hvad der skal ske med ham.

- Hvad der sker i fremtiden, ved jeg ikke, men jeg har en god dialog med Brøndby. Jeg har skrevet en torårig kontrakt, som jeg er nødt til at forholde mig til. Vi skal finde en fælles løsning, og hvad det ender med, ved jeg ikke endnu.

Søndagens modstander Esbjerg har Borrings tidligere træner i Randers FC, Colin Todd, som ny cheftræner, og Todd har tidligere virket positivt for at hente Borring til klubben.

mikkel@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

21 kommentarer

Brian_B 10:02          
Man burde rive den kontrakt i stykker man for aldrig det bedste ud af en spiller der ikke har lyst til at være der
Mrbertelsen 10:08          
Hvorfor rive den i stykker? Det giver da ingen mening fra Brøndbys side.. skal de så ophæve med alle der er utilfredse? Det er da dårligere forretning end de kører allerede.
Hoyt 10:13          
Han var gratis og de har stillet ham en plads i sigte som han ikke kan få så lad ham gå for et symbolsk beløb.
Mrbertelsen 10:15          
Det giver mening at sælge ham for det han har fået i løn så regnskabet går i nul. Men bare ophæve med ham er et dårligt signal i min bog.
bendixboogie 10:25          
Der er også et potentielt sign on fee at tage med i beregningen...

Men hvis man kan sende ham videre, uden tab eller med en lille fortjeneste, vil det da være den bedste løsning for alle parter.
Travel 10:42          
Borring var elendig i går og hans indstilling er ikke i tråd med nogle klubbers idealer. At være så låst som spiller, at man kun kan fungere et sted på banen er håbløst. I går var der ingen energi og næsten ingen løb. Jeg håber at det er fordi han ikke forstår systemet? Hvis han gør er han jo en elendig kammerat/kollega og en idiot, der lader sig skifte ind men ikke ønsker at levere det der skal til. Jeg havde håbet på, at han ville gribe chancen og prøve noget nyt.... som han i øvrigt selv har udtalt. Jeg havde glædet mig til Borring i Brøndby.... øv
Soci#10 11:19          
Borring er jo en tøsedreng, det viser han med al tydelighed. Han er simpelthen ikke omstillingsparat. EB nævner også i en artikel igår, at han ikke er indstillet på at spille andet end kant.

Jeg medgiver at timingen er uheldig for Borrings vedkommende, men hvad nu hvis der et år inde i en evt 5 årig kontrakt kommer ny træner, der ser ham på en anden position end kanten? Det er simpelthen en forkælet holdning - han får penge for at spille fodbold, ikke for at spille kant.

Hvis Borring gerne vil videre, så burde han betale sin sign on fee - der angiveligt var 2 mio, tilbage til Brøndby og så bede om at få sin kontrak revet i stykker. Der havde muligvis været andre om buddet da han brød med Randers, men Brøndby tog ham trods alt ind midt i en personlig krise, og betalte om 3 måneders løn velvidende at han ikke kunne spille i perioden.

Det synes jeg fakrisk godt, at man kan betale lidt tilbage på som spiller istedet for at skabe sig over at man ikke kan spille sin favoritposition.
Tirsdag 19. marts