LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Borring: Spiller ikke på hold med Keller igen

| Superligaen | 153 kommentarer
Borring: Spiller ikke på hold med Keller igen
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

Brøndby IF - Randers FC
Superligaen Grundspil (24/02)
bet365 1,80 4,00 4,00
NordicBet 1,91 3,80 3,85
Oddset 1,90 3,70 3,95
Stream SønderjyskE – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Randers FC's Jonas Borring har forlænget sin kontrakt med klubben, men vil ikke spille på samme hold som Christian Keller igen.

Jonas Borring har forlænget sin kontrakt med Randers FC, men er for tiden på orlov på ubestemt tid, da klubbens tidligere anfører Christian Keller har fundet sammen med Borrings eks-kone.

Borring understreger, at han ikke kommer til at spille for Randers FC, så længe Christian Keller er på holdet.

- Direkte spurgt, om jeg vil spille sammen med ham igen, så kan jeg klart svare nej, siger Borring til bold.dk.

- Et er, at jeg har mistet alt for min ekskone, at hun kunne finde på det, når vi har to små børn, noget andet er, at jeg har en anfører, som kan dolke mig sådan i ryggen og bryde reglerne i et omklædningsrum, det er jeg så ked af og skuffet over, og jeg er stadig i chok over det.

- Nu er der sket så meget, og jeg må bare prøve at være positiv og kigge fremad. Jeg må prøve at komme tilbage på banen hurtigst muligt, men jeg ved også med mig selv, at det ikke kommer til at foregå med Christian Keller ved min side.

Både Borring og Keller har forlænget deres kontrakter med klubben, og Borring lader det være op til klubben at løse problematikken.

- Det er et stort problem, og det ved klubben også godt, og den ligger lidt hos dem. De må finde ud af, hvad den bedste løsning er, og jeg ved ikke så meget, hvad der kommer til at ske.

- Det ændrer ikke noget, at Christian Keller ikke er anfører mere. Jeg har mistet alt for ham, mistet respekten og har ikke lyst til at være den, der ofrer mig i denne situation. Jeg har ikke lyst til at spille med ham, for jeg vil ikke ofre mig for ham som min holdkammerat, og det er jo et kæmpe problem.

- Klubben må svare på, hvad der nu skal ske. Jeg ved godt, jeg har en kontrakt at forholde mig til, men jeg er nødt til at lytte til mig selv, så jeg må afvente, hvad klubben finder ud af.

Jonas Borrings nye kontrakt gælder til 2018.

mikkel@bold.dk

Stream SønderjyskE – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar