LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bournemouth-midt: Skal fastholde god start

| Premier League | 0 kommentarer
Bournemouth-midt: Skal fastholde god start
Foto: Getty Images

Infoboks

Se AGF - Randers FC 

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Den unge Bournemouth-midtbanespiller Lewis Cook er begejstret for holdets start på sæsonen, men pointerer, at det svære nu bliver at fastholde holdets placering.

Bournemouth har fået en flot start på sæsonen, og de indtager efter otte spillerunder en sjetteplads i Premier League-tabellen med 16 point.

Den unge midtbanespiller Lewis Cook er begejstret for holdets gode start, men han fastholder samtidig, at den rigtige udfordring nu bliver at beholde positionen i tabellen.

- Det har været en god start. Holdet har været fantastisk, alle er samlet og modsat hvad tabellen siger, så har det ikke været nemt, fortæller Lewis Cook ifølge holdets hjemmeside til TalkSPORT.

- Kampene har været hårde, og det er naturligvis aldrig nemt i Premier League. Vi er i en god position foreløbigt, men vi skal fastholde den. Det er det sværeste at gøre i Premier League.

Den 21-årige midtbanespiller er netop nu af sted med det engelske U21-landshold, der skal møde Andorra og Skotlands pendanter. Lewis Cook har tidligere optrådt 11 gange for det engelske U21-landshold.

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 26. maj