LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Brabrand hænger på - Fremad A. er reddet

| NordicBet Liga | 4 kommentarer
Brabrand hænger på - Fremad A. er reddet
Foto: BS Sports & Media
Brabrand vandt lørdag 2-1 ude over Nykøbing FC og lever dermed stadig i 1. division. Samtidig reddede Fremad Amager livet efter en sejr i Fredericia.

Missionen for Brabrand var helt klar, inden lørdagens opgør mod Nykøbing FC på udebane.

Jyderne skulle bruge en sejr, hvis det ikke skulle blive til nedrykning til 2. division, og samtidig skulle man håbe, at hverken FC Roskilde eller Fremad Amager vandt sine kampe.

Brabrand skulle dog ikke få den bedste start på opgøret i Nykøbing. Efter en halv times spil bragte hjemmeholdet sig nemlig i front, da bolden i en omstilling til sidst endte hos Lars Pleidrup, der sikkert gjorde det til 1-0 til Nykøbing FC.

Brabrand skulle dog få svaret hurtigt tilbage, da Mads Schäfer Bak blot tre minutter senere huggede bolden i kassen fra kanten af feltet til 1-1.

Efter pausen bragte Brabrand igen liv i overlevelseshåbet, da Mikkel Ørbech hamrede kuglen op i det lange hjørne til 2-1, som også blev kampen resultat.

Dermed holder Brabrand fortsat liv i håbet om overlevelse, da der med to kampe tilbage er fem point op til FC Roskilde.

Netop FC Roskilde tabte nemlig 3-1 på hjemmebane til HB Køge.

Udeholdet kom foran efter et kvarter, da et langt indkast blev snittet videre af Bozga, hvorefter Rochester prikkede den ind til 1-0.

Kort efter pausen blev det også 2-0 til HB Køge, da Roskilde-målmand Frederik Schram modtog en tilbagelægning, som han sparkede op i hovedet på HB Køges Martin Koch – hvorefter bolden trillede i mål.

FC Roskilde fik reduceret på et straffespark, der blev omsat af Morten Nielsen, mens HB Købe slog sejren fast, da Liam Jordan syv minutter før tid gjorde det til 3-1.

En klub, der ikke længere kan rykke ned, er Fremad Amager. Amagerkanerne vandt nemlig 2-0 på udebane mod FC Fredericia og er dermed i sikkerhed.

Jabar Sharza scorede til 1-0, da han fra venstresiden af feltet sparkede bolden fladt i mål.

Selvsamme Sharza gjorde det også til 2-0 efter pausen, da han modtog en bold i feltet, som han fikst fik tæmmet og sparket op i nettaget.

Fremad Amager har med sejren ni point ned til Brabrand under stregen og kan dermed ikke hentes, da der resterer to kampe.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

4 kommentarer

Fremad Amager14 17:40          
Flot at Kaagh kan score når han ikke engang var i truppen, flot bold.dk. Det var nu Jabar Sharza der lavede begge mål.
bmp77 18:59          
Sommer og sol i Nykøbing F Idrætspark.... med en lidt flad fornemmelse at gå hjem med.

Kort sagt - helt fortjent at Brabrand tager de 3 point hjem til Aarhus området.

Første halvleg var nogenlunde lige. Lidt under OK indsats fra NFC, Brabrand gjorde det fint.
Anden halvleg - NFC var i store dele gudsjammerlige dårlige, Brabrand gjorde det igen fint.

NFC - for større dele af holdet - lugtede mest af alt af sommerferie, grillbøffer og afslapning ! Hvor var gejsten, samspillet, teamworket og sammenhængen ??

Brabrand - selvfølgelig på baggrund af den overhængende nedrykningsfare - så udstrålede de meget af det NFC manglede idag... og var så også kolde og kyniske foran mål da de skulle være det, 2 flotte mål - og som altid stærke i bagerste led.

Irriterer mig at NFC ikke var oppe i samme gear, selv om de teoretisk set er reddet i 1. Division. Som tilskuer en flad fornemmelse.

Sommerferie stemning synes jeg også der var over dagens dommer indsats, og det lidt uvant. Synes normalt Hr. Dommer Jesper Nielsen er godt stykke over
middel... idag var det rent ud sagt noooooget under middel - lidt mange skæve kendelser og mangel på styring. Tror Brabrand er ekstra glade overde 3 point, da flere kendelser nok gik dem noget imod... 4. dommeren tog pænt og roligt imod en hel del sure udbrud fra Brabrand lejren.

NFC bund-niveauet er stadig RET lavt, desværre.

PS - vi var kun lidt over 600 tilskuere idag - men hold op hvor NFC supporterne kunne høres - FLOT, stor tak for det !
Lifetec 20:38          
Fin beskrivelse bmp77. Sådan så jeg også kampen.
Det eneste positive (udover Søren Christensen) var supporterne som gjorde det rigtig godt det meste af kampen også selvom vi var bagud - og selv da nederlaget var en realitet var opbakningen der 100%. Dog er det utroligt at vi kun kan mønstre i gennemsnit 600 tilskuere i 1. division. I sidste sæson lå snittet på 1.000 og i 2. division på 800. Hvor f..... blive folk af?
Jeg er kæmpe fan af Jens Olsen, men lige i dag forstår jeg simpelthen ikke hans taktik. Vi mangler Kasper Jensen og har derfor kun 2 "rene" centerforsvarer i vores trup. Alligevel skal vi spille med 3 midtstoppere, som det meste af tiden står og kigger på Brabrands halve angriber. Og alligevel blev det farligt næsten hver gang Brabrand fik bolden op på den sidste tredjedel fordi forsvaret (som sædvanligt) ikke ligger tæt nok på modstanderens angribere.
Ikke engang i 2. halvleg bliver der sadlet om til 4-3-3. Det er mig en gåde med spillere som Jessen, Svensson, Dahl og Schøndorf på bænken. Håber godt nok de lovede forstærkninger dukker op i sommerpausen ellers kan næste sæson blive meget svær....
femmerbolden 15:08          
Godt 600 vidner var på plads, da Jens Olsens tropper tog imod nedrykningstruede Brabrand lørdag eftermiddag. At CM Arena bliver betragtet som NFC`s fort synes at tendere en vittighed. En uengageret trup forspilder chancen for matematisk at sikre tilstedeværelsen i landets anden bedste række.
Midterforsvaret skulle denne eftermiddag styres af Jakob Bonde. Bonde har vel hovedet på ved Brabrands 1-2 føring. Ikke just en stor hjælp for Olsen i buret. Efter adskillige fejlafleveringer skulle samme Bonde eksekvere et frispark lidt uden for feltet. Bolden ryger ca. 3 meter over mål og hjælper ikke stillingen i Fortet.

Anders Due kunne kort efter gentage " successen ", også denne gang uden for rammen. Har man i truppen ikke en spiller der på så oplagte chancer i det mindste kan sætte modstanderens keeper på prøve? Hvis ikke, kunne en øget skudtræning måske være løsningen. Due brillerede i de sidste minutter ved at hægte en modstander bagfra, angiveligt i frustration over en manglende kendelse for omklamring. Følgelig trak dommeren det gule kort, og en del af de fremmødte sendte tanker tilbage på Dues røde kort i møderne med AB og HB Køge. Ikke just imponerende i rollen som rollemodel.

Kampens resultat er øjensynligt et farvel til " top 6 " som Jens Olsen erklærede som sæsonens mål.

" Top 6 " målet blev væk, point`s blev væk og et trofast publikum er ligeledes ved at blive væk.

Sæsonen 2017/2018 vil ikke gå over i NFC`s historie som mindeværdig, den kalder på fortrængning.
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar