LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brabrand henter tidligere AGF-back

| NordicBet Liga | 10 kommentarer
Brabrand henter tidligere AGF-back
Foto: AGF
Brabrand har hentet 19-årige Oskar Buur, der var klubløs efter bruddet med AGF.

Allerede som 16-årig debuterede Oskar Buur for AGF, da klubben spillede i 1. division tilbage i 2015. Den nu 19-årige højreback fik dog ikke sit gennembrud og havde kontraktudløb med klubben efter sidste sæson.

Nu har Buur dog fået fremtiden på plads. 1. divisionsoprykkerne Brabrand IF melder nemlig, at de har sikret sig Buur til den kommende sæson i den næstbedste række. 

- Oskar Buur er en ung talentfuld spiller, som i Aarhus er kendt som en velfunderet teknisk back. Han er dog ligeså dygtig på kanten, hvorfor han øger konkurrencen på disse positioner. Oskar Buur er dygtig i possesionsspillet, og så besidder han et kæmpe løbepensum. Desuden er han dygtig offensivt qua hans fart, som han er dygtig til at udnytte, siger Tom Søjberg ifølge klubbens hjemmeside.

 - Buur skal have lidt tid til at vænne sig til vores spillestil, der er anderledes end i AGF. Når Brabrand-stilen kommer ind under huden, så bliver det virkelig godt. Jeg er glad for, at Oskar Buur har valgt projektet i Brabrand.

Buur nåede at spille 13 kampe for AGF, men har også fra erfaring fra de danske ungdomslandshold på U16-, U17-, U18- og U19-niveau.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Peter Miles
Onsdag 20. marts