LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Brabrand lever efter vital sejr mod Roskilde

| NordicBet Liga | 11 kommentarer
Brabrand lever efter vital sejr mod Roskilde
Foto: BS Sports & Media
Brabrand har holdt sig i live i 1. division længe og onsdag aften gav de sig igen kunstigt åndedræt, da de besejrede FC Roskilde med 2-1.

Brabrand har længe lignet en nedrykker fra 1. division, men klubben har foråret igennem holdt sig i live og hentet sejre.

Hvis det spinkle håb også skulle holde i sidste spillerunde, krævede det onsdag aften en sejr mod FC Roskilde.

Her startede det dog skidt for hjemmeholdet, som efter lidt mere end en halv times spil kunne se Emil Nielsen bringe Roskilde foran 1-0, hvilket også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg fik Brabrand udlignet til 1-1 ved Michael Pedersen, men længe lignede det altså nedrykning til 2. division.

Men med få minutter tilbage af kampen sendte hjemmeholdet et frispark ind i feltet og her dukkede Jacob Linnet op og sendte bolden i nettet til 2-1-føring til Brabrand.

Sejren betyder, at Brabrand stadig lever i 1. division. De kan dermed stadig nå at sikre sig overlevelse i sidste spillerunde, hvis de henter en sejr og Roskilde samtidig taber.

Andetsteds spillede Fremad Amager og Thisted 0-0 på Sundby Idrætspark. Gæsterne fra Thisted fik en mand smidt ud undervejs.

Se Chelsea - Tottenham Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

11 kommentarer

SuperSE 20:27          
Respekt til Brabrand! Roskilde er derimod en omvandrende joke. Vanvittigt at de ikke kan få mere ud af deres fuldtidssetup. De må da overveje kraftigt at drosle ned. Ikke mindst pga. Den dårlige økonomi.
saxet 20:31          
Det er en imponerende spurt, Brabrand har præsteret og man under dem virkelig at gøre det færdigt i sidste runde, men det bliver svært mod et Viborg-mandskab, der også har alt at tabe.
Niccen 20:45          
Hvor er det imponerende af Brabrand at de bliver ved. Håber sgu de klarer det.

Til gengæld pinligt ringe af Roskilde med den trup at de gør det så ringe.

Interessant at den kontroversielle Roskilde scoring i 3-2 kampem tidligere i foråret kan vi sig at få afgørende betydning. Men der har sikkert været andre kontroversielle kendelser andetsteds for de 2 hold.
JLO74 21:24          
Elendigt RFC og virkelig flot slut spurt af Brabrand meeeen håber nu ørnene holder hjem. Der er potentiale i den klub og gavner 1. Div. mere i fremtiden end Brabrand kan gøre.
HervilviFølge 21:43          
Kom så Brabrand.

Hvor skal det gnides ind i Gundelach´s bevidsthed, hvis Roskilde rykker ned.
ElConsiligere 22:34          
Jeg tror personligt at lige netop truppen er problemet.. Der jo spillere der tjener alt for meget til 1.division og for at være helt ærligt virker det som om de også selv synes de er for gode.. Strategien er slået fejl og der skal gevaldigt overvejes hvem truppen skal bestå af fremadrettet.. Også sigende at de vel nærmest er den eneste Roskilde dreng (EmilI Nielsen) der har noget der bare ligner tur i den for tiden
Birkeroed4ever 22:51          
Kunne være mega sjovt med nedrykning til Roskilde - den havde ingen set komme
Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar