LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brabrand nærmere tophold efter sejr over AB

| 2. Division | 1 kommentar
Brabrand nærmere tophold efter sejr over AB
Foto: BS Sports & Media

Brabrand rykkede tættere på Kolding og Skive i toppen af 2. divisions oprykningsspil, da den østjyske klub slog AB med 2-1 i Gladsaxe.

Brabrand IF skulle forsøge at holde liv i håbet om oprykning til landets næstbedste række, da holdet søndag eftermiddag lagde vejen forbi Gladsaxe for at møde AB i 2. divisions oprykningsspil.

AB havde mere eller mindre udspillet deres rolle, da de inden opgøret havde 13 point op til Kolding på andenpladsen.

Brabrand havde dog stadig muligheden for at spille sig op, hvor det er sjovt, og der var derfor brug for alle tre point i dagens dyst med akademikerne fra Gladsaxe.

Det var da også gæsterne fra Brabrand, der bragte sig på måltavlen som det første af de to hold, da Frederik Poulsen efter 28 minutters spil åbnede kampens målkonto for de blåblusede.

Den stilling holdt indtil pausen, men syv minutter efter genoptagelsen af spillet fordoblede Brabrand føringen.

Malthe Boesen hoppede højest efter en hjørnesparksserv omkring det lille felt, og han headede bolden over stregen til en komfortabel 2-0-føring til de østjyske gæster.

I kampens sidste minutter skulle der alligevel blive lidt spænding om udfaldet.

Hjemmeholdets Frederik Ellegaard Christensen fik reduceret efter 88 minutters spil, og derfor skulle sejren slides hjem for Brabrand i de døende minutter.

Det lykkedes aldrig AB at fremprovokere den udlignende scoring, og med de tre point holder Brabrand derfor stadig snor i Kolding og Skive på tabellens to øverste pladser, og håbet om oprykning til 1. division er derfor endnu intakt.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

1 kommentar

Glibing1012 18:10          
2 forkerte målscoere Første mål sat ind af nr. 11 Frederik Poulsen og målet til 0-2 blev headet ind af spiller nr. 20 Malthe Boesen.
Søndag 16. juni