Luk

Brabrand på oprykningsplads efter storsejr

| 2. Division | 9 kommentarer
Brabrand på oprykningsplads efter storsejr
Foto: BS Sports & Media

Med en 5-0-sejr over Brønshøj gik Brabrand lørdag forbi Kolding i kampen for oprykning fra 2. division - Middelfart slog Jammerbugt med 4-0.

Brabrand jagter stadig oprykning fra 2. division, men kravet var lørdag en sejr, da aarhusianerne mødte Brønshøj på hjemmebane, hvis de skulle overhale Kolding og snuppe den andenplads, der giver oprykning.

Gæsterne havde udspillet deres rolle i oprykningsspillet, og måske var det grunden til, at de allerede efter fem minutter måtte hente bolden ud af eget mål, da Lasse Møberg havde scoret efter lidt af en skovtur af Brønshøj-keeperen.

Med 1-0 lå Brabrand på en oprykningsplads, i hvert fald indtil Kolding havde spillet, men de stoppede ikke der.

Der var spillet lidt over et kvarter, da de blå udbyggede føringen. Mike Kaljo chippede bolden over målmanden og ind i det lange hjørne, og så stod der 2-0.

Og allerede midt i første halvleg syntes den ged at være fuldstændig rundbarberet for Brabrand, da Lasse Møberg med sit andet mål i kampen gjorde det til 3-0.

Lige før pausen begyndte det at ligne en komplet ydmygelse af Brønshøj, da Kasper Andersen gjorde det til 4-0 for Brabrand efter assist af Kaljo.

Kaljo gjorde det et kvarter før tid til slutresultatet 5-0, da han krøllede bolden over i det lange målhjørne. Med sejren rykker Brabrand forbi Kolding og op på den andenplads, der ved sæsonens afslutning giver oprykning.

Middelfart kvaste Jammerbugt

Også et andet tophold, Middelfart, vandt lørdag på eget græs, da de sendte Jammerbugt FC hjem med en sæk på 4-0.

Fynboernes første to mål blev sat ind af topscorer Søren Andreasen, inden Esben Petersen og Malthe Karsberg satte to mere på tavlen mod kampens slutning.

Middelfart er med sejren ikke helt ude af billedet til oprykning, tre point efter Kolding og fem point efter Brabrand med tre spillerunder igen efter denne weekends kampe.

Kolding spiller søndag på udebane mod AB og kan med sejr tage andenplads tilbage. 
 

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Thor Carlskov

9 kommentarer

Levythedonkey89 15:53          
Brønshøj med en minus 15 målscorer de sidste 7 kampe
Chico 16:02          
Modsat MW effekt.. Det er sgu ikke BB DNA og tabe på den måde.. Et er man ikke har noget at spille for, men decideret at blive ydmyget er sgu for ringe..
FC Peter 16:13          
Et eller andet er der ihvertfald galt. Men hvem peger pilen på? Måske er der "bare" skrevet med de forkerte spillere.

Vi må ihvertfald forvente en stor udskiftning i sommerpausen. Alt for mange spillere har ikke hvepseblod i årerne.
øl og pølse 17:42          
Tja hvad skal man snart sige - Det er lige før jeg vil starte med at frede træneren, der dog bærer ansvar for at man ikke på noget tidspunkt har fundet en slagkraftig start 11 med en trup, der trods alt rummer gode spillere. Bevares der har været skader. Der er købt forkert og helt godnat ind. Spillere ude af form og decideret ikke i nogen form for kampform. Det lader til at man bare har tænkt "lad os få nogle ældre spillere med divisionserfaring ind her. Det har vist sig at være en katastrofe og et vanvittigt spild af penge. Lad mig gentage hvis man ikke spiller i 1. division så er man ikke automatisk god nok til et tophold i 2. div. Hvorfor i alverden har man ikke gået efter at sammensætte et ungt hold med vilje kampgejst og potentiale til udvikling og videresalg. Det er i min verden ubegribeligt. Jeg håber virkelig den nye træner gør op med dette uvæsen og får indflydelse på fremtidige kontrakter - det har da vist sig at dem, der tidligere har stået for det ikke helt har haft en heldig hånd.
Og når det så er sagt så er vi selv skyld i som sæsonen har udviklet sig - vi havde muligheden for at spille med helt i top, få kassekampe i Mosen, og vi burde under alle omstændigheder ligge meget tæt på top 2 holdene. Øv Øv en lorte lørdag igen.
Hvepsebørge med rå løg 18:00          
Det kan nok være, BB fylder 100, men der er intet at råbe hurra for, når divisionsholdet går på banen for tiden.
Ud med træneren. Nå nej, det er jo sket.
Seven faces 18:16          
Brønshøj er gået på sommerferie..!
Blokvogn 19:46          
Jeg tror det er på tide med en ny træner, det bliver spændende at se hvad Michael Madsen får ud af det. Kom så Brønshøj.
Torsdag 27. juni
Onsdag 26. juni