Luk

Brabrand sendte Vendsyssel ud i overtiden

| Sydbank Pokalen | 1 kommentar

Brabrand leverede overraskelsen på hjemmebane mod Vendsyssel i Sydbank Pokalen, da 2. Divisionsholdet tog en 4-3-sejr på et mål i overtiden fra Casper Lykke.

1. Divisionsholdet fra Vendsyssel FF skulle onsdag på besøg hos 2. Divisionsklubben Brabrand i Sydbank Pokalens 2. runde.

I 1. Division var Vendsyssel ikke kommet særligt godt fra start, da det i de første syv kampe endnu ikke var blevet til en sejr.

Lidt bedre skulle holdet dog starte på udebane mod Brabrand, for efter 22 minutter kom Mads Greve på tavlen med sin scoring til 1-0 for Vendsyssel.

Vendsyssel fik lov at være i front i små 13 minutter, inden først Michael Pedersen og siden Henrik Borup sikrede Brabrand en pauseføring på 2-1.

Udeholdet var dermed bagud fra anden halvlegs start, men 1. Divisionsholdet var ikke færdige med at lave mål.

For efter 52 minutter fik den tidligere Brabrand-spiller Anton Søjberg bragt Vendsyssel på 2-2.

Brabrand var dog heller ikke færdige, og det kom til udtryk efter 66 minutters spil, da Lasse Møberg fik sidste berøring på bolden, inden den gik i mål til 3-2 for hjemmeholdet.

Dramaet var dog ikke færdigt i Brabrand, for med otte minutter tilbage af den ordinære spilletid fik Vendsyssel igen udlignet ved Diego Montiel.

Dybt inde i anden halvlegs tillægstid fik kampen også sin afgørelse.

Her dukkede Casper Lykke op for hjemmeholdet og sendte bolden i mål til 4-3, hvilket også blev kampens resultat, selvom Vendsyssel jagtede en ny udligning i de sidste sekunder af kampen.

Dermed er Brabrand videre til næste runde af pokalturneringen, mens Vendsyssel må sige farvel efter to kampe i pokalen.


Af Krister Olsen

1 kommentar

Pederlar 23:26          
Vendsyssel er sgu et håbløst hold!
Torsdag 2. december
Onsdag 1. december