Luk

Brabrand-træner: Vi famler stadig lidt

| 2. Division | 0 kommentarer
Brabrand-træner: Vi famler stadig lidt
Foto: BS Sports & Media

Træneren for Brabrand IF, Tom Søjberg, var yderst tilfreds med sine spillere efter 1-1 på udebane mod Middelfart i 2. division.

Brabrand tog lørdag et point efter 1-1 på udebane i topkampen mod Middelfart i 2. division Gruppe 2.

Og cheftræner Tom Søjberg var yderst tilfreds med indsatsen.

- Jeg har stor ros til alle spillerne i dag. Jeg er virkelig tilfreds med deres indsats hele vejen rundt. De leverer solidt og hårdt arbejde og tager pynten af Middelfarts bedste spillere i dag, som til sidst virkede trætte og udfordrede.

- I 1. halvleg får Middelfart et svært mål efter et hjørne, men vi holder dem fra at score igen. I 2. halvleg arbejder vi os ind i det – ligesom vi gjorde mod AB sidste weekend – og spillerne leverer bare virkelig godt.

- Der er ikke en eneste af mine spillere i dag, som jeg ikke er tilfreds med, sagde Søjberg til klubbens hjemmeside efter kampen.

Der er dog stadig et stykke vej, til holdet er der, hvor det gerne skal være, mener Søjberg.

- Vi er stadig der, hvor vi er ved at genopbygge holdet efter at have mistet en del vigtige spillere i truppen. Statistikken er én ting, men vi leder mest af alt efter, hvordan vi kan optimere holdet – vi famler stadig lidt og er ikke helt der, hvor vi gerne vil være.

- Vi fokuserer derfor på at udbygge og bygge op igen – det er spillernes eneste fokus lige nu, lød det fra Brabrand-træneren.

Brabrand ligger på fjerdepladsen i 2. division Gruppe 2, mens Middelfart fortsat indtager tredjepladsen.


Af Thor Carlskov

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 20. oktober