Luk

Brabrand vandt topkampen i Kolding

| 2. Division | 5 kommentarer
Brabrand vandt topkampen i Kolding
Foto: Vejle Boldklub

Oprykning fra 2. division er i sigte for Brabrand IF efter sejr på 2-0 i søndagens topkamp i Kolding.

Der var dømt gyserkamp i 2. divisions oprykningsspil, da Kolding IF søndag eftermiddag tog imod Brabrand.

Kolding på andenpladsen har længe lignet en oprykker, mens Brabrand på tredjepladsen var fire point efter inden søndagens kamp og dermed var mere eller mindre tvunget til at vinde for at bevare håbet om oprykning til 1. division.

Udeholdet kom da også godt ud og havde efter 35 minutter bolden i nettet for første gang, men Mike Kaljos scoring blev annulleret for offside.

Kort før pausen scorede Tobias Olesen så for udeholdet, og denne gang fik målet lov til at stå.

Kaljo sendte i en kontra Tobias Olesen afsted mod mål. Olesens første afslutning blev taget af keeperen, men Brabrand-spilleren fulgte op og satte 1-0 på tavlen.

Kort tid efter pausen blev det meget sværere for Kolding, da Kristian Kirkegaard fik marchordre for sit andet gule kort.

Et saksepark fra Rune Nautrup var det tætteste hjemmeholdet kom på at udligne kampen, inden Marcus Sloth Jørgensen i overtiden scorede til 2-0, som blev kampens resultat.

Med sejren er Brabrand kun et point efter Kolding IF - og dermed oprykningspladsen - inden de sidste fire spillerunder.

B93 vandt københavnsk derby

Samtidig med Kolding og Brabrand spillede også Brønshøj mod B93, nummer otte og ni i oprykningsspillet.

Der var ikke meget andet end æren at spille for, men den var også noget værd i københavnerderbyet på Tingbjerg Idrætspark.

B93 bragte sig efter 37 minutter foran 1-0, da Sebastian Koch sendte bolden fladt ind foran mål. Bolden havnede Leonel Montano, som sendte bolden i kassen til føring for udeholdet.

Efter 72 minutter blev det også 2-0, da et defensivt koks i Brønshøj-forsvaret gav Montano muligheden for at spille Haitam Hajjami fri til scoring.

Det endte 2-0 til B93, som dermed er blot et enkelt point efter netop Brønshøj på ottendepladsen. 

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

5 kommentarer

Pipper 17:33          
Håber virkelig ikke Brabrand spiller den form for fodbold som de gjorde idag. De lagde sig konstant ned og den var dommeren med på.

Hvordan kan Kirkegård få 2 gule kort er mig en gåde.

Men fortjent sejr til Brabrand som forhåbenligt smider point i de sidste kampe.
Frakørsel 1 18:51          
Jeg syntes Brønshøj Boldklub skulle finde ud af, hvorfor så mange spillere bliver skadede. I dag kom der så 3 mere på listen. Det er da ikke normalt, og noget man bør kunne gøre noget ved. Derfor en noget amputeret midtbane, med Holse (!) i startopstillingen. Han spillede iøvrigt spillede ok på den uvante plads. Og Baes der måtte udgå, og blev erstattet af jenus, der så senere måtte udgå med en skade...skod at det er spillere som Baes og Ricky der udgår, de er om nogen dem der giver holdet/spillet krop. Måske var det derfor bb ikke formåede at sætte det boldsikre b93 under pres, og måske derfor det offensive spil udelukkende bestod af høje bolde og almindelig mangel på fantasi. Ok at Kevin forsøger sig direkte mål ved frispark, men ærgeligt at 93 havde skiftet ud på målmandsposten siden de sidste besøg i Tingbjerg. Fortjent sejr til et velspillende b93, der burde have scoret på endnu flere af deres ret store chancer.

Ved nogen hvad der skete med jenus og hvor slem skaden er? Det så grimt ud da han lå på banen.
Vanputten 19:26          
@pipper. Den kamp ser du vist med store KIF briller. Det var spol til et mål og det var Kifs mål. I onsdags spillede Skive hårdt og i dag smed Brabrands spillere sig. Hvad bliver næste undskyldning. Udvisningen var helt korrekt dømt og Nautrup skulle også have haft rødt. Brokker sig konstant. I spillede i dag som et bundhold, indse det og lad være med at sige at det er alle andres skyld. I spillede elendigt. Havde vel et spark på mål. I skal steppe op hvis i vil en række op. Brabrand var bare bedre i dag på alle parametre.
BBhveps 20:15          
@Frakørsel 1

Slemt så det ud, men han kunne gå selv på sidelinjen, og inde i klubhuset efter kampen smilede han, mens han humpede rundt.

Hvor slemt det er ved jeg ikke.

Håber heller ikke, at det er alt for slemt med Baes og Gotland.
Pipper 21:19          
@vanputten.

Jeg har ikke skrevet at Skive spillede hård, men Brabrand smed sig alt for ofte.
Jeg er helt med på at spillet efter 15 min. kun gik en vej, men det ændre ikke på at dommeren smed om sig med kort når Brabrands spillere faldt over "mulvappeskud".

Der var ikke rødt kort ifg. mig.
Torsdag 27. juni
Onsdag 26. juni